Gairebé exhaurides les entrades a Roses per assistir a l’obra de teatre ‘El Preu’, dirigida per Sílvia Munt

‘El Preu’, de Sílvia Munt

‘El Preu’ és una obra escrita per Arthur Miller, dirigida en aquesta ocasió per Sílvia Munt, que planteja qüestions, entre d’altres, de quin és el preu de les nostres eleccions

‘El Preu’, de Sílvia MuntLa programació del Teatre Municipal de Roses porta aquest diumenge 14 d’abril (18 h), l’obra escrita per Arthur Miller, ‘El Preu’. Sílvia Munt dirigeix tot un pòquer d’asos de la interpretació: Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom, en una obra que planteja qüestions, com ara, quin és el preu de les nostres eleccions o com afrontem el futur dins d’una mateixa família.

L’obra se centra en el retrobament de dos germans a les golfes de la casa familiar, després de 16 anys sense parlar-se. En breu, la casa ha de ser enderrocada, i en Víctor, un humil policia a punt de retirar-se, i la seva dona Esther convoquen el germà gran, en Walter, un cirurgià d’èxit, a una trobada amb el taxador per decidir el preu dels vells mobles familiars. 

Són a les golfes, examinant els objectes dipositats sota una capa de pols, però aquestes velles andròmines no són l’única cosa que hi ha a la casa: també hi ha una pila de records, fantasmes que faran pensar als protagonistes en com podrien haver estat les coses si, en cert moment, haguessin pres unes altres decisions. 

Segons Sílvia Munt, directora del muntatge: “Miller fa l’exercici perfecte, col·locant quatre personatges en un únic espai i unitat de temps i… aconsegueix el miracle. L’irreversible de les nostres decisions, la força de les nostres conviccions, la fragilitat davant del pas del temps, la inèrcia, la capacitat d’estimar, la supervivència, es debaten dolorosament dinamitant el minúscul equilibri sobre el que estem instal·lats”. 

Les darreres entrades a la venda (15 €) estan disponibles on line clicant AQUÍ, o bé a les taquilles del teatre, dijous i divendres, de 12 a 14 h.