Gairebé exhaurides les entrades per assistir a la 4º edició d’Un Somriure per la Leucèmia

Un Somriure per la Leucèmia

La venda d’entrades per assistir a la 4ª Nit d’Humor a benefici de la Fundació Josep Carreras amb l’actuació del còmic i monologuista, Agustín Jiménez, està tenint molt d’èxit, tant és així, que pràcticament estan exhaurides

Un Somriure per la LeucèmiaLes Associacions Culturals Wendy’s i Pim Pam Pum celebraran el proper 30 d’abril al Teatre Municipal de Roses la 4ª Nit de l’Humor, que sota el títol Un Somriure per la Leucèmia, té com a objectiu recaptar diners a benefici de la Fundació Josep Carreras, entitat sense ànim de lucre que treballa per aconseguir que la leucèmia sigui una malaltia curable per a tots i en tots els casos”.

En aquest nou espectacle ofert per la Wendy’s i la Pim Pam Pum actuarà el proper 30 d’abril, Agustín Jiménez, actor habitual de sèries de televisió i monologuista de reconegut prestigi, en dues sessions: A les 20:00 hores la primera i a les 22.30 la segona.

Entrades gairebé esgotades
Per a la sessió de les 20:00 hores encara queden entrades, unes seixantena, però per a la segona sessió només queden, a hores d’ara, una desena.
El preu per assistir a aquesta 4ª Nit de l’Humor és de 15 euros l’entrada anticipada, i de 18 euros si s’adquireixen al mateix dia de l’espectacle. Però tal i com va el ritme de vendes sembla improbable que per al 30 d’abril quedin entrades a la venda.
Els interessats en veure en viu l’actuació d’Agustín Jiménez amb ’10 años hablando solo” poden adquirir les entrades a la Perruqueria EROS de Roses o bé trucant al 660 30 50 08.