Gala de Tenors a Roses per investigar sobre el càncer d’endometri

XIX concert de Nadal de la Fundació Roses Contra el Càncer

Concert organitzat per la Fundació Roses Contra el Càncer per destinar recursos econòmics per a la investigació del càncer, en aquest cas el d’endometri, el càncer  ginecològic més freqüent

Per dinovè any per aquestes dates la solidaritat envers la societat mundial es dona cita a Roses amb el concert de Nadal de la Fundació Roses Contra el Càncer.
Aquest esdeveniment musical té com a objectiu investigar sobre el càncer, Així, “tots els diners recaptats de les entrades, però sobretot, per les aportacions dels 92 col·laboradors, que tenim any rere any, podem concedir una beca anual de 10.000 euros a l’ICO -Institut Català d’Oncologia- de Girona per a un projecte d’investigació de la malaltia, que en aquesta ocasió serà per l’avaluació dels marcadors moleculars en la predicció preoperatòria del grup pronòstic en càncer d’endometri radiològicament inicial, de la doctora Laura Cárdenas”, ha explicat el vicepresident de la Fundació Roses Contra el Càncer, Jaume Guitart.

I el projecte de la doctora Laura Cárdenas té com a objectiu, com diu el seu enunciat esmentat per Guitart, avaluar si la determinació preoperatòria de marcadors moleculars en pacients amb càncer d’endometri millora la predicció preoperatòria del grup pronòstic final.

Gala de tenors

Albert Deprius va ser l’encarregat de dirigir el XVIII concert de Nadal de la Fundació Roses Contra el Càncer “i va agradar tant que la gent ens va demanar si el podien repetir, i vam parlar amb el músic i vindrà a Roses amb tres tenors més i un pianista”, ha desvetllat el vicepresident de la Fundació.  

El títol d’aquest concert recorda al de fa més 30 anys dels Tres Tenors (Carreras, Domingo i Pavarotti), però amb un més, ja que a Albert Deprius l’acompanyaran els també reconeguts tenors Carles Cosías, Beñat Egiarte i Josep Fadó, que acompanyats amb el magnífic pianista Josep Buforn oferiran una gala on s’interpretaran els millors i més populars fragments d’òperes, sarsueles i cançons napolitanes de compositors com ara G. Puccini, G. Verdi, P. Sorozábal entre d’altres.

Les entrades per assistir al concert, que s’iniciarà a les 18 hores, es poden adquirir al preu de 20 € a la web de Roses Cultura, o bé a la taquilla del Teatre Municipal de Roses.
Per més informació es pot trucar als telèfons 972 15 12 95/619 182 938 o enviar un mail a fundacio@fundacioroses.org.