Fira de la Rosa de Roses

Galgo Lento presenta el seu tercer disc, ‘Martinet!’ al 66Butaques de Figueres

Galgo Lento, alter ego de Martí Galan Velasco, encara amb aquest disc un gir més intimista i personal

Aquest proper divendres, 15 de març, Galgo Lento presentarà el seu tercer disc a la sala petita de La Cate de Figueres. El cicle de concerts íntims a l’Empordà porta als escenaris l’últim treball del terrassenc, Martinet!, que ha recollit un molt bon èxit de crítica en els darrers mesos. 

Galgo Lento, alter ego de Martí Galan Velasco, encara amb aquest disc un gir més intimista i personal. Segons ell mateix ha reconegut és el primer disc creat sense pensar tant amb els altres i expressant més genuïnament la seva manera d’entendre la música. Ritmes de jazz, hip-hop, acompanyen aquesta proposta que ve plena de col·laboracions de l’escena més underground catalana, com ara d’Alba Armengou, Mishii, Vernat, Kris Tena, Massaviu i Hereus del Beat.

El concert de Galgo Lento enceta el segon tram del cicle de concerts 66Butaques que portarà fins a Figueres els grup Angeladorrrm el 19 d’abril, Meritxell Neddermann el 17 de maig i Heal el 14 de juny, que clourà l’edició 2024 al pati de La Cate amb un concert gratuït.

Les entrades de tots aquests concerts són a 8 € (gratuïtes per a menors de 16 anys) i estan disponibles al web del 66Butaques o el mateix dia a La Cate.