Gaudir d’un dinar en 1 estrella Michelín és el premi que dóna Roses per les millors fotos de l’estiu

Concurs #visitroses_summer

L’Ajuntament de Roses organitza un concurs fotogràfic a través de la xarxa social Instagram anomenat #visitroses_summer amb un gran premi gastronòmic

Concurs #visitroses_summerLa temàtica del concurs és “L’estiu a Roses” i les fotografies que es presentin han de contribuir a difondre els atractius del municipi de Roses a través d’imatges detallistes o genèriques.

Per participar en el concurs s’han de compartir imatges de fotografies de Roses durant l’estiu 2016 a través d’un perfil d’instagram en obert perquè el jurat pugui veure les imatges. Els participants han de ser els autors materials de la fotografia concursant, que ha de ser original. Cada participant pot presentar tantes imatges com vulgui, penjades i etiquetades amb els hashtags #visitroses_summer #aRoses #visitroses, i etiquetar a @visitroses a la fotografia. El període per penjar les fotografies es va obrir el passat 1 de juliol i romandrà obert fins al 31 d’agost.

Cada setmana el jurat de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses triarà una imatge finalista que es publicarà a les diferents xarxes socials de @visitroses. En total hi haurà 4 finalistes per mes. A final de mes es triarà la guanyadora del mes mitjançant els vots dels seguidors de @visitroses, la imatge guanyadora serà per tant la què tingui més likes al compte de @visitroses. Hi haurà dues imatges guanyadores, una corresponent al mes de juliol i una altra del mes d’agost.

Els guanyadors rebran com a premi un àpat per a dues persones al restaurant gastronòmic Els Brancs de Roses, establiment guardonat amb una estrella Michelin.

Podeu consultar les bases del concurs en el següent enllaç.