Gaudir d’una Nit d’Estels amb una copa de cava al Castell de la Trinitat de Roses

Servei Educatiu de la Ciutadella de Roses
Nit d'Estels des del Castell de la Triinitat de Roses

Nit d’Estels és una visita guiada i d’observació de les estrelles des del Castell de la Trinitat de Roses

Servei Educatiu de la Ciutadella de Roses
Nit d’Estels des del Castell de la Triinitat de Roses

El proper dissabte 5 de desembre, el Servei Educatiu de la Ciutadella de Roses organitza la visita guiada nocturna “Nit d’estels al Castell de la Trinitat”, proposta que permetrà descobrir aquesta part del patrimoni històric des d’una vessant diferent. L’activitat s’iniciarà a les 19 hores i comptarà amb una visita pel recinte monumental i una observació d’estrelles.

Amb l’avanç de la tardor i ara que el cel és més fosc i augmenta la visibilitat de les estrelles, el Castell de la Trinitat proposa aquesta activitat nocturna, oferint una oportunitat única per descobrir els estels del cel que ens envolta des d’una localització excepcional sobre la badia de Roses. L’activitat inclourà una visita guiada a la fortificació més una observació astronòmica, i finalitzarà amb la degustació d’una copa de cava.

Aquesta serà la primera ocasió en què aquesta visita es realitza fora de la temporada d’estiu, període en el qual compta amb una gran assistència. El preu de la visita és de 10€ per persona, mentre que per als menors de 7 anys és gratuïta. Cal realitzar reserva prèvia de plaça trucant al 972 15 14 66, o bé mitjançat el correu patrimoni@roses.cat. La visita es farà en català i francès.