Cinema a la Fresca

Gaudiu del Carnaval de Roses, però sobretot, compte amb la fred

Carnaval de Roses 2018
L'alcaldessa de Roses en el moment que feia entrega del bitlle de 100 pessetes al Rei Carnestoltes

Durant la celebració del Carnaval de Roses hi ha la previsió de molta fred, però això s’ha d’anar més en compte que mai amb el consum d’alcohol per no patir hipotèrmies

Carnaval de Roses 2018
L’alcaldessa de Roses en el moment de l’entrega de la clau de la ciutat i del bitllet de 100 pessetes al Rei Carnestoltes

Les previsions meteorològiques per aquests dies és de molta fred. I a la cercavila que inaugurava el Carnaval de Roses va predominar una molt baixa temperatura com no es recorda fa anys durant la festa de disfresses. En aquest sentit, l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, ha manifestat que el passat dimecres va mantenir l’última reunió  amb els caps dels cossos de seguretat (Policia Local i Mossos d’Esquadra), personal mèdic del CAP, tècnics de les ambulàncies i personal de l’Ajuntament per preparar “les necessitats de tots aquests col·lectius, i el principal tema de preocupació va ser la fred, ja que els metges van assegurar que el patir baixes temperatures s’agreuja quan un va begut, i per això van mostrar la seva preocupació per les hipotèrmies que puguin els participants”.

Per aquest motiu, es recomana, ara més que mai tenir seny amb el consum d’alcohol i sobretot, “si veieu algun assegut o estès a terra no el deixeu, ajudeu-li, perquè si no pot tenir conseqüències molt greus per culpa de la fred”, ha assegurat Mindan.  a càrrec de la banda de percussió d’Ociart, on la fundadora de l’entitat, la Laia Segura, s’ha demostrat que realment és un androide, perquè sinó no s’entén d’on treu tanta energia i alegria que, a més, no se li acaba mai.

Increment d’autobusos per tornar al pobles d’origen dels participants

L’alcaldessa ha afirmat que “s’ha parlat amb la SARFA per a que posi a disposició més autobusos que porten als joves i la gent dels pobles del voltant que ve a veure el Carnaval per tal que no hi hagi aglomeracions alhora de marxar.