Gegants de cartró-pedra

Josep Mª Martínez, regidor del PSC-Roses
El regidor del PSC a l'Ajuntament de Roses, Josep Mª Martínez

“Quim, aquest ball dels gegants te’l dediquen a tu” li digué l’alcaldessa, i a mi, que amb l’edat estic més sensible, m’ emocionà escoltar-ho i veient com la Demetria i en Quimet, al ritme de  la percussió i el  so de les gralles, iniciaren els seus moviments i giravolts per homenatjar en Quim Gratacós,  se’m posaren els ulls humits, ho confesso.

Sense cap mena de dubte ell era mereixedor de rebre la Dracma de Plata de Roses d’enguany.
Atrapat per l’emoció d’aquell sentit moment vaig tocar-li l’espatlla a en Quim, i ell, es girà i em feu un gest d’assentiment i un somriure.
Segurament que no va entendre el que jo li volia transmetre…
Quim!!, són de cartró-pedra, ells no han pogut  triar, els han carregat de símbols i jo  vull que sàpigues que som TOTS els vilatans de Roses que et volem felicitar.

Enhorabona Quim!!

Josep Mª Martínez
Regidor del PSC-Roses