El GEN és l’únic club que representarà a Roses en les competicions de natació

GEN Roses natació

Els nedadors i nedadores i equip tècnic del GEN Roses Natació

Després de la desaparició del Club Triatló Roses, els seus nedadors han estat acollits en per la secció de natació del Grup d’Esports Nàutics

GEN Roses natació
Els nedadors i nedadores i equip tècnic del GEN Roses Natació

La piscina municipal de Roses va acollir dissabte passat una prova la 2ª Jornada de la Lliga de Natació Benjamí de Catalunya. Un certamen en el que va participar el Grup d’Esports Nàutics com  a organitzador i com a únic club de natació de Roses després de la desaparició del Club Triatló com a conseqüència que es quedés sense entrenador durant l’estiu. Desaparició que provocava que la quinzena de nens i nenes que tenia el club es quedessin sense continuar entrenant per poder competir amb l’objectiu de seguir competint en el seu esport favorit.

Però, gràcies als contactes mantinguts durant les darreres setmanes entre els responsables del Club Triatló i el GEN Roses “es va arribar a l’acord que els nedadors passessin a formar part del nostre club, i els hem rebut amb els braços oberts”, ha explicat David Herruzo, responsable de la secció de Natació del GEN.

El principal objectiu que s’ha marcat Herruzo pels joves nedadors és que“s’ho passin bé i n’aprenguin amb la mirada posada en la competició d’alt nivell, com el campionat de Catalunya o estatal, aquesta és la nostra fita”. Un total de 58 nedadors té en l’actualitat el GEN Roses que van “des de Pre-Benjamí a la categoria Màster” ha dit el tècnic de natació assegurant que “tenim una bona pedrera de nedadors i alguns d’ells poden fer grans coses dins la natació”.

Durant el temps que ha passat fins que els nedadors de l’extint Club Triatló Roses han passat a formar part de les files del GEN Roses Natació no han estat sense entrenar, ja que el jove Jaume Pujol, col·laborador de l’ex-entitat esportiva, es va fer càrrec dels entrenaments dels nois i noies.

Pujol, que ha passat a formar part de l’equip tècnic del GEN Roses Natació, després de deixar clar que “jo només m’encarregava que nedessin, no pas de la part tècnica”, considera “benvingut aquest acord entre les directives entre tots dos clubs ja que va en benefici dels joves”.

Pel que fa a la segona jornada de la Lliga de natació de Benjamí  desenvolupada a la piscina de Roses assenyalar que van participar gairebé un centenar de nens i nens provinents d’arreu la demarcació de Girona, formant part dels Club Natació Torelló, el GEiEG, Club Natació Lloret, Club Natació Farnés i el GEN Roses com amfitrió i organitzador de la competició. Els nedadors locals, més motivats que mai, van aconseguir resultats molt positius amb 5 podis a les categories de papallona i esquena.