El GEN Roses i La Caixa, junts un altre any dins el programa “Tothom pot navegar”

“Tothom pot navegar”

L'Obra Social La Caixa i el GEN Roses tornen a col·laborar per a que tothom pugui navegar

L’Obra Social de La Caixa torna a donar suport al programa “Tothom Pot Navegar”  del GEN Roses

“Tothom pot navegar”
Carme Anglada, Josep Mª Isern i Cèlia Coromines en el moment de la signatura del conveni entre l’Obra Social La Caixa i el GEN Roses

El programa del GEN Roses “Tothom pot Navegar” és una iniciativa d’acció social, que porta 3 anys desenvolupant-se amb l’objectiu de lluitar contra la pobresa i l’exclusió a través dels esports nàutics, així com afavorir la integració, la inclusió i la participació en la societat.

Està dirigit a institucions, ONG’s i associacions que treballen amb col·lectius en situació o en risc d’exclusió social, amb la finalitat de voler millorar el benestar social, així com reduir desigualtats a la vegada que promoure l’esport de la vela.

Concretament, les activitats nàutiques proposades són bateigs de vela i mar, cursos i tallers nàutics, formació continuada i vela adaptada.
I per desenvolupar per quart any  aquest programa “Tothom pot navegar” ahir es va portar a terme, a les instal·lacions del Grup d’Esports Nàutics, la signatura del conveni pel qual la Fundació Obra Social de La Caixa dóna un any més el seu suport a aquest programa. Signatura oficialitzada per la directora de l’Àrea de Negoci Empordà La Caixa, Carme Anglada, i el president del GEN Roses, Josep Mª Isern, en presència de la directora de La Caixa a Roses, Cèlia Coromines.
“És bo que el club tingui consciència social, sàpiga en l’entorn on està i porti a terme iniciatives pels seus veïns i per la gent més desfavorida que ens envolta”, va afirmar Isern.

Per la seva banda, Anglada, va assenyalar que “per nosaltres és important donar resposta a les necessitats de col·lectius vulnerables, i que no tindrien accés a cap mena de cap projecte sinó fos pels nostres clients, que gràcies a ells i al negoci bancari podem destinar cada any 500 milions d’euros a l’Obra Social”, per avançar que “i el que volem és mantenir aquesta subvenció amb el GEN cada any”.

Premi Inclusió Social
Aquest programa “Tothom pot navegar” del GEN Roses va ser reconegut l’any passat amb el Premi Inclusió Social, que atorga el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, en valorar especialment l’orientació inclusiva del projecte ‘Tothom pot navegar’, la perspectiva de gènere, la metodologia de treball proposada i la xarxa d’agents del municipi de Roses que participen en la seva implementació.