El GEN Roses celebra la 1ª Jornada del Trofeu Estiu de Vela i aconsegueix podi a la Marnatón de Sant Feliu de Guíxols

GEN Roses

Èric Izquierdo al tercer esglaó del podi a Sant Feliu de Guíxols / Foto: GEN

Èric Izquierdo, del GEN Roses, va assolir la 3º plaça a la Marnatón de Sant Feliu de Guíxols mentre que a Roses hi ha podi totalment internacional a la primera regata de Vela d’estiu del club

GEN Roses
Èric Izquierdo al tercer esglaó del podi a Sant Feliu de Guíxols / Foto: GEN

Amb un temps de 24minuts i 45 segons, l’Èric Izquierdo, nedador del GEN Roses, va acabar tercer a la Marnatón Sant Feliu de Guíxols, prova de natació en aigües obertes, modalitat que s’inicia tot just quan s’han clos les competicions en piscina. A part de l’Èric assenyalar que en Marcel, també del GEN Roses va fer un temps de 31minuts i 21 segons.

Podi 100 x 100 forani al Trofeu Estiu de Vela

Podi totalment internacional després de la primera jornada del trofeu Estiu, que es va disputar aquest diumenge i on el regatista alemany resident a Roses, Peter Müller, amb el seu Làser Standard va ser el més sòlid, liderant la general per davant de l’expert regatista francès, Laurent Vigo, i del regatista Irlandès, Chris Russell.

Amb un total de 16 regatistes entre petits i grans, es van poder-se disputar 3 regates amb vents molt inestables entre Nord i Sud. La primera, amb el camp de regates posicionat pel vent de Nord va acabar amb vent de Sud. Però, per la segona i la tercera regates, tot i que semblava que el vent tèrmic de sud prenia força, no va acabar de ser prou estable.
Tot i això, les regates es van poder portar a terme.

Cal destacar la bona participació i la incorporació dels regatistes de la flota d’Open BIC, com l’Adrià, en Pau i en Max, que van ser els participants més joves de la regata.