El GEN Roses obre les inscripcions per participar al Casal d’Estiu i al Campus de Windsurf i Vela

Casal d’Estiu i Campus de Windsurf i Vela al GEN Roses

Les inscripcions per participar tant al Casal com al Campus tindran un 10 % de descompte fins al 31 de maig

Casal d’Estiu i Campus de Windsurf i Vela al GEN RosesEl Casal Estiu al GEN Roses, adreçat a tots els nens i nenes de P3, P4 i P5 fins als 16 anys presenta moltes activitats, des de practicar múltiples esports com el caiac, el paddle, el surf, la vela, el snorkel, el rem, la natació, fins a participar a les excursions, jocs i activitats com gimcanes, orientació o experiments relacionats amb el mar, el vent i la nàutica, que se celebraran cada setmana.

Hi ha possibilitats diverses en horaris, matins de 9 a 13:30 hores, tardes de 16 a 1830 hores o de tot el dia, a més de la possibilitat de les permanències de 8:30 a 9 i de 13:30 a 14 hores.

Per participar hi ha diferents preus depenent la franja  horària i de si s’és soci on no del Grup d’Esports Nàutics, com es detalla a la següent taula de preus:

PREUS CASAL D’ESTIU GEN ROSES
Socis No socis
Horari Matí 90 € 137 €
Horari Tarda 53 € 76 €
Tot el dia 116 € 166 €
Dinar 40€ 44 €

Campus de Windsurf i  Vela

D’altra banda, el GEN Roses també ofereix els Campus específics de Windsurf i de Vela, per tal que la mainada aprengui de la millor manera possible i ràpidament les habilitats de la navegació. Es comencen per les bases i s’avança progressivament en un horari intensiu de 9 a 14 hores.
Els equips de competició del GEN segueixen pujant de nivell cada any i també participen en els Campus de Base a l’estiu.
Tots els alumnes trobaran el suport i la línia a seguir des del primer dia fins que arribin al nivell de perfeccionament.

L’obejctiu és que els joves aprenguin i naveguin molt, però sobretot que s’ho passin bé gaudint  amb el material renovat pel GEN per a les activitats dels dos Campus.

PREU CAMPUS WINDSURF I VELA DEL GEN ROSES
Socis No socis
La primera setmana 140 € 208 €
A partir de la segona setmana 96 € 142 €

 

10 % de descompte

Cal destacar que si les inscripcions es fan abans de l’1 de juny s’obtindrà un 10 % de descompte. Com també es podrà gaudir de la mateixa promoció si es fa la inscripció per 4 o més setmanes

Entrenaments i equips

Per les tardes, quan el vent és més fort és el torn dels entrenaments de perfeccionament. Any rere any els esportistes de Vela i Windurf del GEN estan aconseguint èxits a nivell nacional i internacional. Són esportistes que després d’iniciar-se als esports nàutics a l’estiu, van seguir entrenant durant tot l’any i ara obtenen distincions arreu, competint en regates i competicions del màxim prestigi.
Els entrenaments de les tardes es programaran alternats entre la vela i el windsurf i es contempla un horari entre les 15 i les 19 hores.

Canvis segons les condicions meteorològiques

Cal assenyalar que, per tal de portar a terme una bona pràctica i rendibilització de l’esport, l’ordre o el tipus d’activitat podrà canviar segons les condicions meteorològiques.