Mes de paraules

Gent de Palau vol seguir gestionant Palau-saverdera “amb rigor, proximitat i transparència”

Eleccions municipals 2023
Moment de l'acte de presentació de la candidatura i el programa electoral de Gent de Palau

La candidatura de Gent de Palau, que lidera per primera vegada Joan Salellas, treballarà tant per resoldre i millorar les qüestions del dia a dia, com per planificar i desenvolupar projectes transformadors, sostenibles i de progrés pels propers anys

La candidatura Gent de Palau va presentar, ahir diumenge, la candidatura per a les eleccions del municipals del proper 28 de maig. L’acte, realitzat al Centre Cívic de Palau-saverdera, va tenir una gran afluència de públic omplint la sala de conferències de l’equipament. A l’acte es van presentar els membres de la llista que encapçala Joan Salellas i el programa electoral amb les principals propostes que es volen desenvolupar en els propers 4 anys.

L’actual alcaldessa, Isabel Maria Cortada, va obrir l’acte fent un repàs dels fets i reptes assolits per l’actual equip de govern. Tot seguit el candidat a l’alcaldia Joan Salellas va exposar els principals reptes i objectius a assolir pels propers 4 anys si Gent de Palau dirigeix l’ajuntament. Salellas va fer èmfasi en el poble que es vol, un poble compromès amb el medi ambient, sostenible econòmicament i on l’ajuntament serveixi com ha eina de cohesió social per al municipi. Es pretén que la gestió municipal es centri en la proximitat cap al ciutadà, escoltant i gestionant les seves demandes i necessitats.

Gent de Palau es  presenta a aquestes eleccions municipals com l’opció que representa la feina ben feta, l’experiència i l’eficàcia en la gestió pública i aporta un nou programa amb projectes i actuacions que pretenen seguir millorant i transformant Palau-saverdera.

Des de Gent de Palau es vol seguir gestionant el proper govern municipal amb rigor, proximitat i transparència cap al ciutadà. També afirmen que es treballarà tant per resoldre i millorar les qüestions del dia a dia, com per planificar i desenvolupar projectes transformadors, sostenibles i de progrés pels propers anys.

La llista Gent de Palau que concorrerà a les properes eleccions és un grup amb cares noves i persones que ja tenen experiència en el govern municipal anterior. Tots junts combinen l’experiència i la solvència en la gestió de l’ajuntament assolida en les dues últimes legislatures, amb noves idees, i nous projectes a desenvolupar. L’acte també va comptar amb la presència del diputat Joan Fàbrega, que va donar suport a la candidatura.