Suquet de peix de Rose

Gent del Poble de Roses proposa la creació d’una zona d’activitat econòmica

Gent del Poble de Roses
En aquest espai crearia Gent del Poble de Roses la zona d'activitat econòmica

Dins del seu programa electoral la candidatura assembleària proposa una zona d’activitat econòmica que vagi més enllà del que és una zona merament industrial

Gent del Poble de Roses
En aquest espai crearia Gent del Poble de Roses la zona d’activitat econòmica

El grup municipal de Gent del Poble de Roses, porta dins del seu programa electoral la construcció d’una zona d’activitat econòmica a on es pugui desenvolupar l’economia Rosinca, donant cabuda a les activitats que actualment no tenen cap manera de desenvolupar-se dins del municipi.

La candidatura assembleària proposa, doncs, una zona d’activitat econòmica on poder encabir-hi tallers mecànics, fusters, ferrers, planxistes, entre d’altres professions, que convisquin amb altres usos com poden ser artesans, oficines o espais per desenvolupar noves tecnologies.

Un espai que vagi més enllà d’una zona industrial i esdevingui un eix econòmic més modern. Amb aquesta zona el grup vol donar sortida a les necessitats que actualment tenen els empresaris de Roses, capacitant el poble per acollir noves inversions, donant oportunitats a emprenedors per crear noves empreses, diversificant l’economia rosinca i creant llocs de treball estables per tot l’any, una oportunitat per fer baixar l’alt índex de pobresa que té Roses.