Gent del Poble de Roses va celebrar una assemblea general per definir el full de ruta dels propers anys

Gent del Poble de Roses

Una assemblea general de Gent del Poble de Roses en la que es van definir dues comissions de treball i es van nomenar diferents càrrecs executius

Gent del Poble és un partit independentista i assembleari . Un partit que “no es regeix amb el típic i clàssic eix ideològic, però si que tenim uns valors ètics que ens crea una identitat pròpia”, va manifestar el portaveu de Gent del Poble a l’Ajuntament de Roses, Fèlix Llorens.

Així, durant l’Assemblea General, celebrada dies enrere, els seus membres van decidir crear dues comissions de treball.
La primera, la de Comunicació, per tal transmetre a la ciutadania els projectes i iniciatives que es couen dins de Gent del Poble; i la segona de Continguts, la qual  vetllarà per l’evolució política del partit.

D’altra banda, els membres del partit assembleari i independentista va escollir diferents càrrecs executius nomenant com a Coordinadora a Ianna Arjona, com a Secretaria general a Kate Garcia i com a Tresorera a Laura Seguí.

El que es va voler deixar clar durant el transcurs de l’Assemblea, segons Llorens, va ser que les decisions de poder de les dues branques del partit, l’executiva i la municipal, aquesta representada pels càrrecs electes, Fèlix Llorens i Francesc Giner, estaran totalment separades una de l’altra.