Gent del Poble reprova a Carles Pàramo que plegui i es posiciona en contra de l’investidura de Montserrat Mindan com alcaldessa

Montse Mindan nova alcaldessa de Roses

Frances Giner durant la seva exposició al ple d'investidura

Durant el ple d’investidura el Gent del Poble es va mostrar en contra del canvi d’alcadia a l’Ajuntament de Roses

Montse Mindan nova alcaldessa de Roses
Frances Giner durant la seva exposició al ple d’investidura

Francesc Giner, portaveu del Gent del Poble-AM a l’Ajuntament de Roses, va voler deixar constància del parer del seu grup respecte tant a la renúncia de Carles Pàramo a l’alcaldia a meitat de legislatura com de la investidura de Montserrat Mindan com alcaldessa.

Respecte a Pàramo, Giner el va felicitar per tots els anys dedicats “a la política en primera fila” i pel que fa a la nova alcaldessa, Montse Mindan la va “felicitar molt sincerament a la Montse Mindan per el seu nou càrrec, desitjar-li moltíssima sort i dir-li que tant el nostre grup Gent del Poble com ERC de Roses ens posem a la seva disposició pel que calgui”.

Tot i això, el portaveu del Gent del Poble, en una explicació (veure més avall) del vot d’investidura, es va posicionar en contra del nomenament de Mindan com alcaldessa, perquè té el seu origen en un pacte CiU-PP, el qual és “un pacte totalment incoherent degut a la política d’aquest partit envers Catalunya”, va assenyalar Giner.

Així mateix, Francesc Giner va reprovar a Carles Pàramo que deixi el càrrec d’alcalde, ja que “que no es pot deixar sense una raó molt justificada i menys encara utilitzar-lo per raons personals”… I “presentar-se amb la intenció de no acabar la legislatura es legítim, però altament reprovable”.

Giner, després de fer saber l’opinió del seu grup respecte al canvi d’alcaldia, va reiterar que el seu grup, Gent del Poble-AM, es posava a disposició de la nova alcaldessa per treballar per Roses. 

CARTA DE COMIAT A CARLES PARAMO

Desprès de vint anys en el món de la política en diferents àmbits com son el local com a alcalde de Roses, en l’àmbit provincial com a president de la Diputació i en l’àmbit estatal com a diputat a les corts espanyoles, tant el nostre grup Gent del Poble com la secció local d’ERC de Roses, agraïm molt sincerament tots aquets anys que vostè a dedicat i dedica  a la política en primera fila.

La seva tasca al capdavant del Consistori rosinc creiem que a estat una etapa llarga on molts interessos personals i públics es barrejaven i s’havien de gestionar molt bé. No direm que tot el que s’ha gestionat durant aquesta etapa s’hagi fet amb encert o no, el que si és cert, és que gestionar un municipi com Roses comporta situacions problemàtiques, situacions que entenem l’hagin empès a prendre decisions amb l’autoritat  per el qual se’l reconeix.

Vostè ha estat com alcalde un polític compromès amb la seva feina i amb els seus ideals, això no li pot negar ningú, ara bé, també podem arribar a  entendre que això hagi generat de vegades  discrepàncies amb la seva manera de governar.

Desprès de setze anys (potser masses) essent la màxima autoritat i amb un darrer pacte, més que discutible amb els nacionalistes espanyols del PP,  degut al procés sobiranista que està vivint el nostre país, Roses ha crescut, ha millorat en infraestructures, equipaments, serveis,  com molts altres pobles de la costa catalana. La seva reconeguda dedicació  es la que fa falta quan un es posa al capdavant de qualsevol empresa amb ganes d’assolir tots els reptes que el dia a dia se’ns presenten.

Es inqüestionable que un càrrec com el que vostè avui deixa, porta opinions favorables i també crítiques. Evidentment nosaltres també tenim molt a dir en aquest apartat, i com que la veritat es que vostè continuarà encara un temps al peu del canó volem que aquestes critiques i diversitat d’opinions serveixin perquè Roses sigui millor, que al cap i la fi és del que es tracta.

Abans d’acabar, vull felicitar molt sincerament a la Montse Mindan per el seu nou càrrec, desitjar-li moltíssima sort i dir-li que tant el nostre grup Gent del Poble com ERC de Roses ens posem a la seva disposició pel que calgui.

Moltes gràcies per la feina feta, Carles  i moltes felicitats a vostè i a la seva família.

Gent del Poble-AM

Explicació de vot investidura Montse Mindan

Vot en contra a la investidura de Montse Mindan com a alcaldessa de Roses.

El nostre grup entén que vostè serà alcaldessa gràcies a un pacte CiU-PP, un pacte que el nostre grup per coherència política i per respecte als nostres votants no hi podem estar d’acord. Un pacte totalment incoherent degut a la política d’aquest partit envers Catalunya, tan en política fiscal  com en  política de drets democràtics del nostre pais.

Una altre de les raons que volem donar per votar en contra d’aquesta investidura es el fet de que un càrrec com el d’alcalde entenem que no es pot deixar sense una raó molt justificada i menys encara utilitzar-lo per raons personals. Entenem que els votants es poden sentir enganyats doncs, tal com diu el Sr. Carles Pàramo, aquets voten moltes vegades a la persona i no pas al partit. Presentar-se amb la intenció de no acabar la legislatura es legitim però altament reprovable. Es per aquestes dues raons que nosaltres hi votarem en contra.

Tot i això i la nostre discrepància, com que la senyora Mindan serà alcaldessa amb tota seguretat,  li desitgem molta sort i li donem la nostre més sincera felicitació, així com també fer-li saber que el nostre Grup Gent del Poble-AM ens posem a la seva disposició per treballar per el nostre poble.

Gràcies!!