La gent gran de Roses també ha iniciat el seu curs d’activitats esportives

Activitats esportives gent gran de Roses

Un grup de jubilats/des de Roses fent esport a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d'Esports

Coincidint amb el curs escolar el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Roses va iniciar les activitats esportives dirigides als majors de 65 anys

Activitats esportives gent gran de Roses
Gent gran de Roses fent esport a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports

Fer esport no és exclusiu dels esportistes professionals, ja siguin futbolistes, atletes o jugadors de bàsquet. Fer esport tampoc és exclusiu de les persones que tenen previst participar a la Cursa de la Dona i, per això, la preparen fent entrenaments cada dimecres. Esport en fa tothom, des del més petits als més grans. I parlant de grans, des d’aquest passat dilluns i coincidint amb l’inici del curs escolar el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Roses ha iniciat les activitats esportives físiques dirigides a les persones majors de 65 anys.

Activitats físiques per les quals s’han hagut d’ampliar el nombre de classes “per encabir a tothom, degut a la demanda que hem tingut per participar”, ha afirmat el regidor d’Esports, Juan M. Fernández.

Així, s’han hagut de fer 6 grups amb 40 persones cadascú, “més gent no, ja que seria una mica complicat alhora de fer les classes”, ha dit Fernández. Grups que inicien a les classes el primer a les 9:15 hores, per seguir el segon a les 10:15 i el tercer una hora més tard. Els sis grups es van alternant els dies, un van a la Sala Polivalent els dilluns i dimecres, i els altres els dimarts i dijous. I els divendres hi ha la possibilitat de fer una altra sessió opcional.

Segons el regidor d’Esport l’èxit de participació en aquestes esportives físiques dedicades a la gent gran és degut “a que volen fer coses, a que volen mantenir-se actius amb una activitat que els ocupa una hora al dia fent esport i desconnectats de tot”.

En total, són 240 persones de major de 65 anys les que fan esport seguint les indicacions de les germanes Pujol, l’Eva i la Dolors, i tot i que queden “unes 6 o 7 persones per posar en algun grup encabirem a tothom”, va dir Juan M. Fernández, que va tornar a expressar el desig que “tan de bo l’any vinent sigui necessari tornar a augmentar el nombre de classes per encabir a més gent”.