Gent del Poble edita un butlletí per explicar a la ciutadania les accions portades a terme els dos primers anys de legislatura

Gent del Poble de Roses

Els dos regidors de Gent del Poble de Roses, Francesc Giner i Fèlix Llorens amb un butlletí a les mans

D’aquest butlletí que porta per nom ‘500 dies de govern’ s’ha fet una tirada de 3.500 exemplars que s’han repartit, per comerços i establiments de restauració

Gent del Poble de Roses
Els dos regidors de Gent del Poble de Roses, Francesc Giner i Fèlix Llorens amb un butlletí a les mans

Amb la voluntat d’explicar a la ciutadania quin és el dia a dia dels seus dos regidors a l’Ajuntament de Roses, Francesc Giner i Fèlix Llorens, i les accions que han portat a terme durant els gairebé dos primers anys que portem de legislatura, Gent del Poble ha editat un butlletí, que sota el nom ‘500 dies de govern’ “volem explicar les principals novetats que ha portat la nostra entrada a l’equip de govern”, ha manifestat Giner, portaveu de GdP al consistori rosinc.

Recordem que els dos regidors de Gent del Poble més els cinc de CDC governen minoria a Roses des del juny de 2015, sent responsables Giner de les Àrees de Cultura i Festes i Llorens de Turisme i Promoció Econòmica.

Uns departaments de suma importància en una població turística com és Roses i “per les quals hem treballat per aconseguir solucionar i millorar les accions que s’estaven fent i penso que ho estem aconseguint”, ha assenyalat el portaveu.

En total s’han editat 3.500 exemplars d’aquest butlletí “que s’han distribuït pels comerços, establiments de restauració i fins i tot per les bústies per a que la gent que no segueix normalment la política sàpiga a través d’aquest butlletí quina és la nostra feina, i què és el que hem fet durant aquests gairebé dos anys que portem governant”, ha manifestat Giner.

Al butlletí s’enumeren les accions i propostes que han tirat endavant el dos regidors de Gent del Poble, entre les quals cal destacar que a Turisme s’ha emfatitzat la promoció turística envers el mercat espanyol; a Promoció Econòmica, la creació de l’exitosa Ruta de les Tapes i el Festivalet Posta de Sol. En Cultura, la dinamització de l’equipament cultural de Ca l’Anita, la creació del Club Roses Cultura; i a Festes, la reestructuració de la cavalcada de Reis i un major nombre de concerts i espectacles musicals, entre d’altres.

A més, dos membres del partit, Yanna Arjona i Enric Garriga, donen a través d’un article la seva opinió del recorregut de Gent del Poble dins l’equip de govern.