La gent de Roses està en bona forma física, “només s’ha de greixar la maquinària”

IX Cursa de la Dona de Roses

El sisè i darrer entrenament de la Cursa de la Dona va aplegar a una cinquantena de persones al port esportiu

Dimecres es va celebrar el cinquè i darrer entrenament per preparar la Cursa de la Dona, que se celebra diumenge

IX Cursa de la Dona de Roses
El sisè i darrer entrenament de la IX Cursa de la Dona va aplegar a una cinquantena de persones al port esportiu

Sis entrenaments durant els darrer sis dimecres s’han portat a terme al port esportiu de Roses amb la finalitat de preparar “la Cursa de la Dona per a que la gent la pugui fer tota corrents”, va ser l’objectiu del president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre, alhora d’organitzar, per segon any consecutiu, aquestes trobades esportives.
Trobades en les que Sastre, atleta que ha disputat maratons com la de Rotterdam, Barcelona, Sant Sebastià o Sevilla, entre d’altres, ha ensenyat als participants, a banda de preparar físicament la cursa, “a saber respirar mentre fan esport, la importància de fer estiraments abans i després de fer esport o el calçat més idoni per cadascú alhora de fer atletisme”. Apunts que són aparentment senzilles però que son desconeguts pel gran públic, la qual cosa ha despertat l’interès, gràcies al boca a boca, per participar en aquests entrenaments, arribant assolir un dia la xifra de 67 participants per esdevenir un mitjana de més de 30 persones fent esport els dimecres al vespre al port esportiu.

Sis entrenaments en els qual en Pere Sastre ha pogut corroborar, si extrapoléssim aquest grup de gent., que ahir van ser una cinquantena,  al conjunt de la societat rosinca que “la gent de Roses té una bona forma física, només se’ls ha d’animar i incentivar a fer esport per greixar la maquinària”.

Aquest diumenge, 25 de setembre, se celebra la IX Cursa de la Dona

9 edicions de la Cursa de la Dona en solidaritat amb la Fundació Roses Contra el Càncer, complirà aquest diumenge el Club Atletisme Roses com a entitat impulsora i organitzador de la prova, que com sempre abans de sortir a córrer, es portaran a terme uns exercicis d’escalfament així com uns estiraments previs per disputar en les millors condicions possibles els 5 km de llargària de les que consta la cursa

Demà es començarà a repartir dorsals i samarretes

El Club Atletisme Roses començarà demà dissabte, 24 de setembre, a repartir dorsals i samarretes al mateix lloc de la cursa, és a dir, al Port Esportiu des de les 17 a les 20 hores. Una  mesura presa per evitar les aglomeracions que sempre es donen el diumenge dia de la Cursa, en el que també, evidentment s’acabaran de repartir els dorsals i samarretes a la gent que vagi a participar.

 Inscripcions per participar a la Cursa de la Dona

Des del passat 1 de setembre estan obertes les inscripcions per participar la Cursa de la Dona de Roses que, se celebrarà el diumenge 25 de setembre, en favor, com sempre, de la Fundació Roses contra el Càncer.

Per formalitzar la inscripció podeu anar al local de la Fundació, ubicada al carrer Pescadors, 13, al Taller AutoPeira, que està a la plaça Pep Ventura, o bé a la Piscina Municipal de Roses.

El preu de la inscripció és de 7€ si la feu prèviament, ja que el dia de la cursa tindrà un cost de 10 euros.

Prop de 500 inscrits

Ahir dijous al vespre el Club Atletisme Roses comptabilitzava prop de 500 inscrits, assenyalant des de l’entitat que “només els 700 primers tindran la seva bossa amb una samarreta”.