“La gent tenia raó. 6 dies és molt just per fer Roses-Jerez en bicicleta, per això ho he fet en 5”

De Roses a Jerez en bicicleta

Aniceto Díaz, en Arcos de la Frontera, aixecant els cinc dits de la mà, un per cada dia del seu viatge en bicicleta de Roses a Jerez

Ferit però content el policia i soci del Fan Club Maverick, Aniceto Díaz, arriba un día abans del previst al seu destí

De Roses a Jerez en bicicleta
Aniceto Díaz, en Arcos de la Frontera, aixecant els cinc dits de la mà, un per cada dia del seu viatge en bicicleta de Roses a Jerez

Maratonianes han estat les etapes que el Policia Local de Roses i soci del Fan Club Maverick, Aniceto Díaz ha realitzat en el seu viatge de Roses a Jerez en bicicleta.
El primer dia 275 km de la Vila rosinca fins a Cambrils (Tarragona).
La segona etapa, 290 quilòmetres de Cambrils a Bunyol (València).
El tercer dia, però ‘només’ va fer 167 km, ja que es va veure obligat a parar a la carretera tres quilòmetres després de sortir d’Albacete per culpa del vent i la pluja, a més d’una ferida que es va fer al gluti a causa del frec amb el seient pel trencament del culotte.

Però el quart dia, tornem-hi, 244 km entre pit i esquena es va ficar Díaz per arribar a Mengíbar (Jaén).

I ahir tenia previst arribar a Écija, “o potser una mica més, però quan he arribat, parlant amb en Kawa Martínez amb en Jordi Pina m’han animat a seguir, i com jo tenia ganes i forces ho he fet”. Així, per no perdre la costum del seu viatge en bicicleta de Roses a Jerez, el Policia Local, es va fer 300 km fins arribar a Arcos de la Frontera, destí final del seu viatge abans de dirigir-se demà dijous al circuit de Jerez per trobar-se amb en Maverick Viñales.

“Estic content, em molesta la ferida que tinc al gluti, però ja ho he aconseguit. Tenien raó els que em deien que sis dies era molt just per arribar de Roses a Jerez en bicicleta, per això ho fet en cinc dies”, va afirmar Aniceto Díaz tot justa arribar Arcos de la Frontera.