Georgie Dann deixa el seu Chiringuito a la colla Bai de Feis

Els futurs Georgies Dann amb el seu chiringuito

La colla Bai de Feis sempre va acompanyada de grans estrelles de la música durant les desfilades del carnaval de Roses, Rafaella Carrà, Michael Jackson o Lady Gaga han passat pel seu escenari. Enguany és el torn de Georgie Dann

Els futurs Georgies Dann amb el seu chiringuito
Els futurs Georgies Dann davant del seu chiringuito

Contiuant amb la seva “fama de juerguistes” que té la Bai de Feis, segons el mateix cap de colla, Sergi Cayuela, enguany els integrants d’aquesta associació carnavalera aniran disfressats d’un cantant, com ja es tradició en la colla, o estrella de la música. En aquesta ocasió serà Georgie Dann el representat, “l’hem escollit, diu en Sergi, perquè és un personatge dicharachero, divertit, és a dir, més carnavalero que Georgie Dann no crec que ni hagi un altre en el món de la música”.

I la carrossa serà un homenatge a una de les seves cançons més populars, El Chiringuito, “sí, l’estem decorant com si fos un chiringuito de platja, i com l’any passat no ens va tocar barraca per la festa major l’estem amb canyes, que surten gratis”, remarca Cayuela.

Hi hauran un total de 27 Georgie Dann cantant per les rues de carnestoltes, 3 menys que les 30 reines del desert que van desfilar l’any passat.

bai_de_feis1Cada Georgie Dann ha pagat 120 euros per actuar a l’escenari de la Bai de Feis, 50 en el cas dels nens, i amb aquests diners “tenen dret a menjar i beure tots els dies del carnaval i algun de més. L’arrossada no, perquè nosaltres encarreguem una fideuà i ens la mengem a la plaça Sant Pere”, remarca en Sergi.

La despesa de tot el carnaval per la colla Bai de Feis està al voltant dels 2.500 euros. Una despesa que ha permès la tornada als escenaris de Georgie Dann… Que tremoli la música, perquè no és un, sinó 27!!