Mes de paraules

Glassdrive Roses, la reparació i substitució de llunes del nostre vehicle, ara també a la comarca de l’Alt Empordà

Glassdrive Roses, després d’un any reparant els vidres del nostre vehicle a les instal·lacions de 911 Taller, amplia el seu servei pels ciutadans que viuen a Figueres o a prop de la capital de l’Alt Empordà

Gràcies a que tots els conductors/es, si més no la majoria, tenen el trencament dels vidres cobert per la seva assegurança, han pogut gaudir del servei Glassdrive Roses, on l’han reparat, o bé canviat, les llunes del seu vehicle .

Això ha estat possible perquè Glassdrive Roses, servei ubicat al 911 Taller, a la Gran Via de Pau Casals, 183, s’ha fet càrrec, primer, de tot el tràmit amb l’assegurança i, després, de bescanviar al vidre malmès.

Glasdrive Figueres a les instal·lacions de Fem 23 Motorsport de Santa Llogaia d’Àlguema

I ara, per donar servei a tots els conductors i conductores que viuen a la capital de l’Alt Empordà o bé a prop, s’ha obert un nou servei, el Glassdrive Figueres, situat a les instal·lacions de Fem 23 Motorsport, taller ubicat al carrer Corral Roig, 8, del polígon industrial de Santa Llogaia d’Àlguema.
Un nou servei perquè no sigui necessari desplaçar-se fins a Roses per reparar o canviar el vidre del nostre vehicle.

Unitat mòbil

Glassdrive Roses disposa d’una unitat mòbil per canviar o reparar el vidre a domicili en el cas de no poder desplaçar-se amb el vehicle fins a les instal·lacions del 911 Taller, per això només cal trucar al telèfon 623 401 846.

Tintat de llunes i poliment de fars

A més del servei de reparació o canvi dels vidres, Glassdrive Roses ofereix també el tintat de les llunes del nostre vehicle, així com també un servei de poliment de fars per tornar a fer que la seva lluminositat torni a ser com quan eren nous.

Ubicació de Glassdrive Roses al Google Maps:


Ubicació de Glassdrive Figueres al Google Maps: