Els ‘Gorditos Team’ de Roses pateixen molts problemes mecànics al Marroc, però continuen endavant

Gorditos Team de Roses
Ahir dilluns Josep Lluís Martos, en Popy, resignat davant al segona avaria consecutiva del Ford Sierra

Tots i els contratemps mecànics en forma d’averies el ‘Gorditos Team’, Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela, continuen en cursa

Gorditos Team de Roses
Sergi Cayuela intentant reparar el cotxe abans que vingués l’assistència mecànica de l’organització

Tot anava bé, en Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela, els ‘Gorditos Team,’ ho estaven bordant en terres espanyoles . A La Nucia es van fer conèixer de valent entre tota la gent que hi havia en el moment de la sortida del Ralli Maroc Challenge al disfressar-se, tots dos, de Pare Noel.

Van arribar a Motril, es van embarcar en un ferry que els va emportar fins a Nador, el Marroc, on s’havia de prendre la sortida del ralli “de veritat”.

I el país nord-africà no els ha portat, fins al moment, bona sort, perquè ja en la primera etapa, que es va disputar diumenge l’equip dels Gorditos Team, quan portaven uns 80 km de ralli, “la bomba d’injecció de la gasolina va deixar de rebre corrent, per la qual cosa va deixar d’injectar benzina al motor. Es vam haver de sortir de la pista a esperar l’assistència mecànica, que no va arribar fins a 5 hores després”, va afirmar el copilot Cayuela un cop van arriabar a la línia d’arribada d’ahir dillunsvan patir una averia.

5 hores, no, més va ser el temps d’incertesa i preocupació que van viure els membres de l’equip Motor Club Tocats pels Clàssics, que els dóna cobertura logística des de Roses, “en Sergi i en Popi no tenien cobertura per comunicar-me amb ells i veia amb la localització del GPS que estaven fora del recorregut del Ralli, i pel fet d’estat molt de temps en el mateix lloc sense moure’s feia evident que els havia passat alguna cosa, però el no saber el què, era el que més ens preocupava”, va dir el president del Club, Rafa Ortíz.

L’assistència mecànica de l’organització, però, va aconseguir solucionar el problema “però com ja era massa tard per fer el recorregut previst l’organització va decidir que arribéssim a meta per autopista”, va explicar en Sergi.

Ahir dilluns més problemes en el cotxe

Gorditos Team de Roses
Ahir dilluns Josep Lluís Martos, en Popy, resignat davant la segona avaria consecutiva del Ford Sierra en dos dies

I ahir dilluns, durant la segona etapa els Gorditos Team no van patir cap problema mecànic, però sí de xassís, ja que “la planxa que cobreix el càrter al passar per una zona molt pedregosa “han rebentat les cargols laterals que les subjecten”, va explicar Cayuela, per la qual cosa van haver de parar per reparar l’averia ells mateixos, però a 5 kms d’arribar a meta ha tornat a saltar els cargols, “però ara, a part del laterals també s’ha trencat el central”. Uns cargols els quals no han pogut arreglar-los tots, però van aconseguit arribar fins la meta, situada al poble de Midelt, on van haver de passar molt de temps en soldar tota la planxa protectora que cobreix el càrter.
Tots dos rosincs, Sergi i Josep Lluís, els ‘Gorditos Team’, es troben, tot i els contratemps mecànics, “molt bé i amb moltes ganes de continuar en aquesta aventura solidaria”.

Doncs avui ja estan disputant  la 3ª etapa del Ralli Maroc Challenge…