Els Gorditos Team tornen a disputar al ralli Maroc Challenge i ho faran acompanyats de dos equips més de Roses

Ralli Maroc Challenge

A dalt, els tres equips de Roses que participaran al ralli solidari Maroc Challenge. A baix, acompanyats de les autoritats de Roses, amics i familiars

A l’equip ‘Gorditos Team se’ls afegit el ‘Tela Marinera Team’ i el ‘2M’s Team’ per disputar el ralli solidari Maroc Challenge

Ralli Maroc Challenge
A dalt, els tres equips de Roses que participaran al ralli solidari Maroc Challenge amb els seus vehicles. A baix, acompanyats de les autoritats de Roses, amics i familiars

L’equip dels ‘Gorditos Team’composat per Josep Lluís Martos, en Popi, al volant i Sergi Cayuela com a copilot, tornen a repetir l’experiència viscuda l’any passat durant la seva participació en el ralli solidari Maroc Challenge, però enguany no ho faran sols, ja que se’ls ha afegit el ‘Tela Marinera Team’ amb Rafa Ortiz i Eric Michelet i el ‘2M’s Team’ de Gabriel Meira i Rolando Michelet. Dos equips de Roses que han decidit viure aquesta aventura esportiva-solidària “després de seguir des de Roses l’experiència que van tenir i que ens va agradar molt, volíem anar amb ells a veure que tal ens anava a nosaltres”, ha explicat Ortiz, el qual anirà al Marroc amb un Toyota Land Cruiser i amb l’Eric com a copilot, el qual ha dit que “vol participar en aquest ralli perquè volem col·laborar amb la gent d’allà a la vegada que viure una aventura i una experiència nova”. Tots dos integrants tenen com a objectiu “arribar al final del ralli, i guanyar-lo o no ja es veurà”, ha assegurat en Rafa, mentre que l’Eric ha afirmat que “si  quedem a la meitat de la taula de la classificació serà un èxit”.

I si fa o no fa, de la mateixa manera s’han expressat els dos integrants del ‘2M’s Team’ en assegurar que “és una il·lusió que tinc fa de molts anys i ara podré fer el que sempre he desitjat”, ha assegurat Rolando Michelet, el qual ja conec el Marroc, “perquè he fet algun viatge turístic pel país nord-africà, però no d’aquest d’aventura humanitària, que ha de ser fantàstic”. Gabriel Meira, pilot del Nissan Terrano que portarà l’altra equip que participarà al ralli Maroc-Challenge, ha explicat que “la trempera que ens va donar els amics dels ‘Gorditos Team’ ha fet que vulguem anar per gaudir i conèixer una mica el Marroc, a part de portar pilotes i material escolar per repartir entre els nens i nenes més necessitats”.

Ahir al matí, a la plaça Frederi Rahola, tots tres equips, ‘Gorditos Team’, ‘Tela Marinera Tem’ i ‘2M’s Team’, es van presentar públicament davant els regidors Fèlix Llorens i Juan M. Fernández, familiars i amics, abans de sortir aquest proper dijous cap al Marroc, on començarà el ralli el diumenge 4 de desembre.

I els Gorditos Team tornen a disputar el ralli solidàri Maroc-Challenge que tant bones sensacions els va deixar després de comprovar els feliços que feien als nens marroquins després de donar-les les pilotes de futbol que portaven per a tal efecte. “Un abric només protegeix del fred a una persona, i amb una pilota poden jugar molts de nens” van dir llavors els dos components de Gorditos Team, Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela. Van  encertar en regalar pilotes, de tal manera que enguany es tornen a portar un bon grapat cap al Marroc, però en aquesta ocasió com a ONG, Organització No Governamental anomenada ‘Pilotes per un Somriure’, que ells mateixos van fundar i presentar el passat mes de maig.

Bones sensacions humanitàries les que van tenir, però no així esportives, ja que es van veure obligats a abandonar després que el seu cotxe quedés malmès en topar contra una pedra. “Enguany volem arribar al final i les sensacions són bones, l’experiència és un grau i portem un cotxe un xic més preparat, i anirem amb la tranquil·litat de poder arribar”, ha dit en Popi. Un cotxe que és un Renault 6 de l’any 1985 i al qual, alhora de preparar-ho “ens hem centrat molt en la suspensió, per això, després de comprar uns amortidors originals, els hem portat a un especialista en la preparació de suspensions per a rallis”, ha desvetllat en Popi, per afegir que “els neumàtics que l’hem posat al cotxe, en lloc de ser de tacs, són especials per a neu, que tot i que sembli una contradicció, ens anirà més bé perquè tenen una carcassa més dura i aniran molt bé per circular per carretera, pels corriols i per la sorra”.
També han incorporat un snorkel per evitar que entri la pols del desert al carburador.

Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela, els ‘Gorditos Team’ s’han mostrat “contents” que els acompanyin dos vehicles més de Roses al ralli solidari Maroc-Challenge, el qual s’iniciarà el 4 de desembre a Al Hoceima i acabarà, després de 6 etapes, el 9 de desembre a la població de Merzouga.