“El govern actual de Roses és més de dretes ara amb el Gent del Poble que abans amb el Partit Popular”

Equip de govern de Roses

L'equip de govern de Roses està format per 5 regidors de CiU i 2 del Gent del Poble

El portaveu d’ERC Roses, Joan Plana, fa aquesta afirmació després els dos regidors de l’equip de govern de Gent del Poble no votessin a favor a en el darrer ple ordinari a dues mocions de caràcter social

Equip de govern de Roses
L’equip de govern de Roses està format per 5 regidors de CiU i 2 del Gent del Poble

La legislatura passada CiU va governar a Roses amb coalició amb el PP. En aquesta actual, els convergents continuen portant les regnes de l’Ajuntament tenint com a socis, però, a Gent del Poble,“i qui ens anava a dir fa un any i mig que quan Convergència va canviar al Partit Popular per Gent del Poble no feia un tomb a l’esquerra, sinó que feia un tomb a la dreta, sent un govern ara més de dretes que la passada legislatura”, ha afirmat el portaveu d’ERC Roses a l’Ajuntament de Roses, Joan Plana.

Afirmació realitzada durant la valoració que va fer als mitjans de comunicació del ple ordinari del consistori rosinc al mes d’octubre i en la que va destacar la moció presentada pel seu grup i la proposta d’Unió sobre impulsar un sou mínim de 1.000 euros. Una moció que es va decidir pel vot de qualitat.
Segons Plana, “al llarg d’aquest mandat hem sentit posicionaments molt demagògics, un discurs molt conservador i retrògrad, però el que ens ha sorprès és que la part el govern que més abona i compra aquest discurs no és Convergència, sinó Gent del Poble”.

Una opinió accentuada en Joan Plana després que “en totes les mocions de caràcter social que s’han presentat han fet un discurs molt allunyat de qualsevol partit amb sensibilitat social, el que passa que fins ara no s’havien atrevit a votar en conseqüència, però ara ja sí”.