Suquet de peix de Rose

Gran ambient de concert de Festa Major el que es va viure ahir a la Ciutadella de Roses

Festa Major de Roses 2021
Els músics de Doctor Prats van oferir un concert amb molta festa i amb molt marxa

Concert de Festa Major que va anar a càrrec de Doctor Prats, o el que és el mateix, la revolució de la música en català

S’havia de celebrar, sí o sí, un concert al menys de Festa Major. I davant la impossibilita de controlar l’aforament si aquest s’hagués celebrat on sempre, és a dir, al terreny de l’antic càmping Bahia dins el marc de les Barraques, l’Àrea de Cultura i Festes va decidir portar-ho a terme a la Ciutadella de Roses, seguint el mateix format que ha aplicat el Festival Sons del Món durant els dos darrers anys. “Evidentment, no són les Barraques clàssiques, però, com a mínim, hem pogut recuperar el concert de Festa Major, que ha tingut una molt bona resposta del públic exhaurint totes les entrades”, va afirmar el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez, el qual ha destacat “el respecte del públic en seguir, en tot moment, les mesures de seguretat”.

I el que es va viure a la Ciutadella de Roses va ser un gran ambient de concert, i d’això es va encarregar Doctor Prats, un grup que se’l considera la música en català, ja que  amb només 4 anys de trajectòria, aquests músics de Terrassa ja tenen tres àlbums al mercat: Patates amb Peix, Aham Sigah, i Venim de Lluny

Festa Major de Roses 2021
El públic va exhaurir les entrades per assistir al concert de Doctor Prats

I el públic s’ho va passar molt bé gaudint de la músics de Doctor Prats i assaborint el menjar i beure que oferia al  Village la Colla Bruel de Carnaval. I si el respectable s’ho va passar bé els músics terrassencs, també “és una bogeria estar aquí en aquest entorn tant fantàstic! Sabem que fer concerts avui dia és de herois i heroïnes, per això gràcies per venir i donar suport a la cultura i la música en directe encara que sigui asseguts, amb les mascaretes i sense poder ballar escoltant un grup de festa i molta canya, però tot això s’acabarà i ens tornarem a abraçar una altra vegada”, va dir a l’inici del concert el cantant Mark Riera.
I després… Festa!!

Molt bé el Village amb la Colla Bruel oferint preus competitius

Els encarregats de servir el menjar i beure al Village van ser els membres de la Colla Bruel del Carnaval de Roses, ajudats pel components d’altes colles amigues.
Tots plegats van tenir servits a tots es assistents amb preus realment competitius.
Un fet que tal i com està l’assumpte actualment és, realment, d’agrair

Cal assenyalar que abans i després del concert els assistents van poder gaudir les mescles musicals de 17kuatro80 sessions, integrat pels DJ de Roses, Sergi Cayuela i Josep Lluís Martos.

Concert de Xavi Sarrià

Aquesta nit, també a la Ciutadella de Roses i també a les 22:30h, se celebrarà el concert de Xavi Sarrià, un espectacle titolat “No s’apaguen les estreles”  que conjuga cançons i audiovisuals que es projectaran en una pantalla pròpia en forma de cor.