Gran arrossada benèfica de FADIR

FADIR

Es portarà a terme aquest diumenge, 7 d’abril, a l’envelat de la plaça Frederic Rahola

FADIR Una de les dates marcades en l’agenda dels vilatans de Roses, quan arriba la primavera, és l’arrossada benèfica de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR.

Una arrossada solidaria per a que aquesta entitat social, que té cura dels seus associats, que no són altres que els nens i nenes discapacitats de la Vila, pugui desenvolupar totes les activitats que porten a terme al llarg de l’any, com ara diferents casals, sortides i tallers o servei de transport per portar-los al col•legi, entre d’altres altres. Sinó no seria possible. Sense la solidaritat de la ciutadania no ho podrien a terme totes aquestes accions i serveis envers els seus associats.

I aquesta arrossada benèfica se celebrarà aquest diumenge, 7 d’abril, a les 14 hores, a l’envelat de la plaça Frederic Rahola.
Els interessat en posar el seu gra de sorra de solidaritat mentre degusten grans d’arròs poden adquirir els tiquets al  local social de FADIR, al carrer Granada, nº 8, a l’Assessoria Lloret, ubicada al carrer Pescadors, nº 7-9, al Centre Mèdic de la Plaça Catalunya, a la Llibreria Mas Blanch, a la carretera de Mas Oliva, nº 20, o a l’Ortopèdia Martínez- Roca, Riera Ginjolers, nº 99.

Tant si se reserva el dinar amb antelació com si es fa el mateix dia de l’arrossada el donatiu per gaudir de l’àpat és de 20 €, tot i que el menors fins a 10 anys només han d’abonar 10 euros.