Gran audició de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona a Roses per la Diada Nacional de Catalunya

Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona
La Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona va oferir una gran audició de sardanes a Roses

La Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona va oferir una audició de sardanes amb motiu de la Diada de Catalunya

L’Àrea de Cultura i Festes de Roses va programar una audició de sardanes ahir al vespre amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Una audició que, un cop més, es va celebrar a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, indret que s’ha mostrat com a idoni per celebrar actes culturals aplicant de manera efectiva les mesures de seguretat que marca el protocol de la pandèmia de la Covid-19.

I més de 200 persones, gairebé l’aforament complet, es van donar cita per sentir la música sardanista de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, “una de les millors cobles sardanistes a nivell de Catalunya i que vam voler que vingués a tocar en un dia tant assenyalat com és la Diada del nostre país”, va afirmar el regidor de Cultura i Festes, Èric Ibáñez.

Una elecció de la cobla que va ser tot un encert segons l’opinió que es va poder sentir a l’envelat en finalitzar l’audició de sardanes, ja que el respectable es va mostrar molt satisfet per la música que van interpretar els integrants de la cobla, que fins i tot van dedicar una sardana a Roses.
I contents es van mostrar els músics ja que van agrair l’aposta que fa l’Ajuntament de Roses en organitzar esdeveniments culturals com aquest en uns temps difícils a causa de la Covid-19.

I és que a l’envelat de la plaça Frederic Rahola de Roses la cultura és segura.