Gran èxit del sopar del 26è aniversari dels Entramuntanats

26è aniversari dels Entramuntanats

El xef Gregory Abella i el seu segon, en Cels Font, ‘emplatant’ el seu arròs caldós amb bacallà i carxofes

Un sopar va ser oficiat pel xef de Roses Gregory Abella

El passat dilluns passat, els Entramuntanats van celebrar el seu 26é aniversari a l’Hotel Barcelona 1882 amb un nou sopar oficiat per un xef empordanès, Gregory Abella, del restaurant Falconera de Roses.
Més de 50 membres i simpatitzants del Casal Empordanès de la capital de Catalunya, van voler participar i fer costat a la Carme Jornet i a l’Aleix Pujol Jornet, vídua i fill d’en Ramón Pujolboira que ens va deixar el passat mes de setembre, i que va ser distingit en el transcurs de la vetllada amb el premi ‘Entramuntanat de l’Any’ a títol pòstum per part de l’Associació.

El sopar, elaborat íntegrament amb productes empordanesos 100% km 0, per part d’Abella i el seu equip, va tenir una gran acceptació per part dels assistents, que van dedicar als cuiners una llarga ovació.
L’àpat es va composar d’Olives amb anxoves arrebossades, Crema de calçots amb llagostí cruixent, Torradeta de foie, carxofa i ou de guatlla, Pop a la brasa amb parmentier de patata violeta i oli de “pimentón de la Vera”, Socarrat amb gambots i safrà i un Arròs caldós amb bacallà i carxofes.
Com a cloenda, i honorant la tradició dels Entramuntanats en finalitzar els seus àpats sempre amb una postra de xocolata, el restaurant rosinc va servir un plat de Xocolata en estat pur.