Gran jornada de handbol a Roses

Club Handbol Empordà

Roses viurà aquesta tarda una gran jornada de handbol amb la disputa de tres partits de lliga dels equips base del Club Handbol Empordà

Club Handbol EmpordàHi ha cites que els aficionats  de l’handbol base no es poden perdre, i aquesta tarda al Pavelló Municipal d’Esports de Roses es viurà una d’aquestes jornades.

A primera hora, després de tot ben dinat (16 h) l’Infantil Femení del Club Handbol Empordà, situat a la setena posició de 1ª Catalana, s’enfrontarà al Handbol Sant Joan Despí ‘C’, sent en teoria el partit més fàcil i assequible per als rosincs en tota la tarda, ja que les jugadores barcelonines es troben en penúltima posició amb només 4 punts, 17 per sota de les rosinques.

Tot seguit, només acabar els seu partit les noies, seran els jugadors de l’Infantil Masculí els que es veuran les cares amb els esportistes del GEIEG. Tots dos equips estan situats a mitja taula només separats per 3 punts, 18 tenen els de Roses i 15 els gironins, els quals visiten la nostra pista amb la missió d’igualar-nos a punts, mentre que els rosincs voldran la victòria per desempallegar-se a la classificació del Grup Excusionista i Esportiu de Girona.

I a les 7 de la tarda el Cadet Masculí, cinquè classificat del Grup A de 2ª Catalana s’enfrontarà al Handbol Fornells, tercer classificat amb l’objectiu d’assolir, sí o sí, la victòria per continuar mantenint les seves aspiracions de conquerir un de les dues primeres posicions d’aquest Grup A, que li donaria dret a disputar la fase final de la lliga.

Servei de bar amb refrescs, xocolata calenta, bikinis, coques casolanes…

Una tarda-vespre de gran handbol de base per la qual el Club Handbol Roses ho té tot enllestit per a que els aficionats s’ho passin d’allò més bé mentre degusten un refresc, una xocolata calenta, cafè, coques casolanes, biquinis, o un bon entrepà, gràcies al Servei de Bar que hi haurà instal·lat.

Voleu gaudir d’una gran jornada de handbol? Doncs aquesta tarda la cita és al Pavelló Municipal d’Esports de Roses.