Gran jornada de Rem a Roses amb la disputa del II Campionat Interclubs de l’Empordà

GEN Roses
Moment de la disputa d'una de les regates del II Campionat d'Interclubs de l'Empordà

Hi van participar els clubs de Rem de Sant Pere Pescador, el Xon’s d’Empuriabrava i el GEN Roses

GEN Roses
Moment de la disputa d’una de les regates del II Campionat d’Interclubs de l’Empordà

Diumenge al matí es va celebrar a Roses el II Campionat Interclubs de l’Empordà organitzat pel Grup d’Esports Nàutics de la Vila. La competició, de caire eminentment festiu, va servir de retrobada dels participants després d’haver coincidit a la Lliga de Llagut Català, on els equips del Xon’s van obtenir brillants resultats.

Una jornada d’esport en aigües rosinques que va té com a objectiu finalitzar la temporada de manera distesa, fent equips formats per integrants de tots tres clubs. Esport i companyerisme van ser els ingredients principals en una disciplina amb molta tradició com és el Rem amb el Llagut Català.

A la vegada aquest Interclubs de Rem té com a finalitat d’estrènyer llaços entre els tres Clubs de Rem de l’Alt Empordà, tot i amb la intenció de fer-lo extensiu a més entitats de rem de tot l’Empordà.
Una manera, sens dubte, de copsar sensacions i fer valoració de la temporada, així com de continuar promocionant i difonent aquesta modalitat esportiva.

En aquest segon campionat Interclubs de Rem es van disputar un total de 10 regates, després de les quals els participants van poder gaudir d’una fideuada en família, aprofitant l’esplèndid dia que va fer diumenge a Roses.