Gran matinal de futbol base la que es va viure al camp de l’A.E. Roses per Divendres Sant

Torneig Futbol Escoleta A.E. Roses

Tots els jugdors, jugadores i entrenadors que van participat al torneigd de futbol Escoleta de l'A.E. Roses

Al municipal del Mas Oliva es va celebrar la segona Trobada de germanor de futbol base entre equips de la comarca integrats per nens i nenes d’entre 4 i 6 anys

Torneig Futbol Escoleta A.E. Roses
Tots els jugadors, jugadores i entrenadors que van participat al torneig de futbol Escoleta de l’A.E. Roses

Un torneig de germanor de futbol  entre 10 equips de la comarca de la categoria Escoleta, nens i nenes nascuts entre el 2011 i 2013 és el que es va celebrar ahir, Divendres Sant, a l’estadi municipal de l’A.E. Roses.
Una trobada de futbol base, que se celebra per segona any consecutiu per aquestes dates, organitzada pel club rosinc amb l’objectiu “d’impulsar els valors de la convivència, de germanor i respecte entre jugadors i familiars, ja que aquest torneig permet als pares i mares gaudir veient als seus fills jugar a futbol, en companyia d’altres familiars i amics, on el guanyar o perdre no té importància, perquè del que es tracta és passar una matí de germanor entre jugadors, entrenadors i familiars de diferents equips de la comarca”, va afirmar el president de l’Agrupació Esportiva Roses, Sergi López.

En total va ser 10 els equips els que hi van participar, un de la comarca del Baix Empordà, el C.F.B Empordanet de Verges; i 9 de la comarca de l’Alt Empordà, el F.C. Borrassà, el C.F. Anvinyonet, el C.F. Esplais, el C.E. Llançà, 2 equips del F.C. Vilamalla i 3 de l’A.E. Roses.

Aquest és el segona torneig de futbol base que organitza l’A.E. Roses per Setmana Santa després del celebrat l’any passat amb jugadors de Pre-Benjamí. I enguany es va celebrar per a nens i nenes un xic més petits “perquè considerem que en l’edat compresa entre 4 i  8 anys és la millor per a que els nens i nenes comencin a conviure amb jugadors d’altres equips, que vegin que no són rivals, sinó que són uns altres nens, que poden ser amics seus, però que juguen en altres clubs”, va manifestar López, assenyalant que “volem que aquest torneig de futbol de germanor entre diferent equips de la comarca i fins i tot la demarcació de Girona tingui continuïtat en els propers anys”.

Cal destacar que tots els equips participants en la 2ª Trobada de futbol baser de l’A.E. Roses es van enfrontar tots contra tots, i al final del torneig cada jugador i jugadora se’n van emportar un diploma cap a casa com a record de la seva participació.