Una gran mostra de coreografies d’escoles de Girona i França es van poder veure a la XVIII Trobada de Dansa de Roses

XVIII Trobada de Dansa de Roses
I ball més modern també va tenir cabuda en aquesta trobada de dansa

Catorze van ser les acadèmies i escoles de dansa les que van participar al Pavelló Municipal d’Esports en aquesta Trobada de Dansa de Roses organitzada per l’Acadèmia Dany’s

 XVIII Trobada de Dansa de Roses
Dansa clàssica és una de les coreografies que es van poder veure a la XVIII Trobada de Dansa de Roses

De diferents poblacions de la demarcació de Girona i d’altres de França, com Perpinyà, Cabestany i Le Soler, van ser l’origen de les acadèmies i escoles de dansa que es van donar citar al Pavelló Poliesportiu de Roses per participar en la XVIII Trobada de Dansa de Roses.

Un espectacle de ball i música per l’Acadèmia de dansa Dany’s amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses i, com assenyala el nombre de la seva edició, la 28ª, s’ha convertit en una tradició a la Vila.

La Trobada es va iniciar al voltant de les 20:30 hores amb de l’Escola de dansa Gabriela Martín, de Roses, on les seves ballarines van interpretar el ball Español. Seguidament van ser les alumnes de ‘Ballerina’ Marion Blasi, de Le Soler, les que van ballar Petit air classique.
Ballarines que van cedir el relleu a les de l’Escola de dansa Anna Sureda, d’Anglès, amb Bruixes i dones d’aigua, per tot seguit sortir a l’escenari per aquest ordre l’Atelier Municipal de Danse Florence Fabre, de Cabestany, per ballar Banyuls Danse ‘Brother, l’Escola de ballet Violette Arp, d’Olot, per interpretar Pink Diamond, l’Ecole de Danse Sypnosis Youth Ballet Isabèlle Vergne, de Perpinyà, amb Bowie, l’Every Dance Véronique Guisset, també de Perpinyà, per dansar Elne danse-dance with me.

I amb el vuitè ordre de sortida van sortir a l’escenari les alumnes de l’organitzadora Acadèmia de Dansa, Dany’s que van ballar una peça de Jazz-Funk. Les ballarines del Centre de Dansa Marta Coll, de Figueres, van  interpretar tot seguit Les petits rats.
I de Figueres a Banyoles, amb l’Escola de Ballet Tito Gratacós, on les ballarins i ballarines van dansar Viva la vida.

Dance Center Avenue Jennifer Juli, de Perpinyà, amb ‘Folie 1’ Jeune ballet DCA, Jazz Cadaqués Carolina Seglar amb Party Dance i 6Step Crew Casa Musicale Renald Leqlerq, de Perpinyà, amb Jam Session, van tancar la primera part d’aquesta vint-i-vuitena Trobada de Dansa de Roses.

XVIII Trobada de Dansa de Roses
I ball més modern també va tenir cabuda en aquesta trobada de dansa

La segona part es va encetar amb l’actuació dels ballarins i ballarines de l’acadèmia que encara no havia debutat, l’Escola d’art coreogràfic Lilliane Auge, de Llançà, interpretant A la manera de… Després totes les acadèmies que van actuar a la primera part van repetir a la segona fins que després de més de 3 hores de coreografies i música de gèneres molt diversos, que van anar des de la dansa clàssica fins la dansa urbana, passant per la contemporània o el jazz, les alumnes de la Dany’s van posar el punt i final.