Gran paper del Club Triatló Roses al Duatló de Girona

Club Triatló Roses

Els esportistes del Club Triatló Roses amb el tècnic Iván Martín al Duatló de Girona

Sis esportistes del Club Triatló Roses van disputar diumenge passat el Duatló de Girona on  va destacar Júlia Ruiz amb una 3ª posició

Club Triatló Roses
Els esportistes del Club Triatló Roses, amb el tècnic Iván Martín, al Duatló de Girona

Els esportistes del Club Triatló Roses porten més d’un any entrenant-se en la disciplina de natació sota les ordres del tècnic nacional Iván Martín. Entrenaments que es van ampliar a les modalitats d’atletisme i ciclisme a finals de l’any passat quan Josep Gálvez i el propi Martín van crear el club de triatló.

I diumenge passat, 27 de març, van competir en primer cop en un Duatló, que es va celebrar a Girona. Pocs entrenaments, esportistes molts joves i poca experiència en aquests tipus de competició, són els handicaps amb els que es van presentar el rosincs a la capital gironina, per la qual cosa “tot semblava indicar que quedaríem dels últims classificats, però no va ser així, ja que per exemple, la Júlia Ruiz va pujar al podi en la seva categoria”, va afirmar el tècnic nacional.

La resta dels participants el Club Triatló Roses, Joel Gálvez, Alex Tena, Marina Fernández, Joana Pagès i Zakaria Aatani, es van classificar entre el top 20 de la general, “tot i que Gálvez va fer seté”, va dir Iván Martín.

Entre els 20 primers classificats significa un gran paper dels esportistes rosincs si tenim en compte que en la modalitat de ciclisme “els nostres esportistes van competir amb una mountain bike, mentre la resta de rival ho van fer amb una bicicleta de carreres”, va assenyalar el tècnic del Club Triatló Roses, per destacar que “per ser la primera vegada que van participar en un duatló va ser tot un èxit”.

La propera competició en la que està previst que hi participin els esportistes rosincs serà el 10 d’abril al Duatló de Vic. I al dissabte, dia 16, ho faran a la Piscina de Roses dins la 3ª Jornada Escolar de Natació.