Gran paper dels nedadors del GEN i el Club Triatló Roses a la travessia en aigües obertes de Llançà

GEN i Club Triatló Roses
A la dreta, Héctor Ruiz i Èric Izquierdo en el podi absolut, i a l'esquerra Àlex Tena en el de la categoria júnior

Hèctor Ruiz guanya la travessia, mentre Eric Izquierdo, Emma Feliu i Àlex Tena pugen al podi

A la dreta, l’Hèctor Ruiz i Eric Izquierdo en el podi absolut, i a l’esquerra, l’Àlex Tena en el de la categoria Júnior

Un total de 18 nedadors i nedadores dels dos clubs de natació de Roses van participar el passat 15 de juliol a la Travessia popular Verge del Carme en aigües obertes de Llançà.
10 pertanyents al Club Triatló Roses i 8 del GEN Roses. I van deixar petjada.

Hèctor Ruiz, del GEN campió d’Espanya de la modalitat, va guanyar en la categoria absoluta, i Eric Izquierdo, també del GEN va pujar al tercer esglaó del podi. El mateix esglaó que va fer Àlex Tena del Club Triatló Roses a la categoria Júnior.
En dones Emma Feliu (GEN) va fer segona en la sub-17.

Destacar que la prova en aigües obertes va comptar amb uns 150 participants dividits  en la dirigida per la mainada, de 300 metres, i la pels adults, de 1.000 metres, però que les fortes ràfegues de vent va obligar a modificar el recorregut.

La resta dels nedadors i nedadores de Roses que van participar, pel que fa als components del Club Triatló Roses, destacar  la 4ª posició de Zakaria Aatani, la 5ª d’Aleix Soler, la 7ª de Joel Broch i la 16ª de Sergi Pagès a la categoria Junior. En la categoria absoluta masculina Iván Martín va quedar en 6ª posició, Jaume Pujol 10è i Carles Pagès 30è.
En femines Julia Ruiz, en Júnior femení va quedar en 10ª s posició i Joana Pagès a la 12ª.

I pel que respecta al GEN Roses destacar a en Marc, que amb 10 anys va estar a l’alçada dels primers sub-16. La resta dels nedadors van finalitzar la prova entre els 30 primers de la general.