Gran paper dels regatistes del GEN Roses al campionat d’Espanya Open Bic de Vela

GEN Roses

Joves regatistes rosincs participant a la categoria de Promoció

Pol Font va pujar al tercer esglaó del podi a la categoria sub 11 del campionat

GEN Roses
Foto de família dels participants, familiars, autoritats i organitzadors del Gran paper dels regatistes del GEN Roses al campionat d’Espanya Open Bic de Vela

Amb 12 proves realitzades en categories Sub16, Sub 13, Sub 11 més Freestyle i Promoció es va donar per finalitzat el Campionat d’Espanya d’Open Bic celebrat en aigües rosinques.
El GEN Roses ha organitzat un esdeveniment nàutic a nivell estatal en categoria infantil on tots, participants, familiars i organització han gaudit de valent durant el desenvolupament de les dotze proves. “Un campionat important per a nosaltres perquè és de promoció infantil i nosaltres estem incidint molt en que els més petits de Roses s’apuntin i vinguin a practicar l’esport de la Vela”, va assenyalar el director del Grup d’Esports Nàutics, David Miralta.

Per a alguns, aquest ha estat el seu primer campionat d’Espanya i els suposa una gran experiència per afrontar nous reptes en el futur, sobretot “als nens i nenes que han estat durant l’estiu amb nosaltres i que han pogut aprendre, gaudir i veure quin és els seu futur immediat en aquest esport, és a dir, poder participar en campionats que es fan arreu de l’estat espanyol”, va destacar Miralta.

GEN Roses
Joves regatistes rosincs participant a la categoria de Promoció

Un total de 13 regatistes rosincs van participar durant els 3 dies del campionat realitzant un gran paper amb jornades de vent del sud, o bé el tèrmic de la Badia de Roses que bufa els dies de bon temps i calor.
Dels resultats finals cal destacar els tres primers classificats, però especialment al jove regatista de Roses que va aconseguir remuntar fins a una tercera posició absoluta i primera en la categoria sub-1, Pol Font Reyero.
• 1r Classificat – Nacho Dávila, del C.N. Vilassar
• 2o Classificat – Lluc Pérez, del C.N. Arenys de Mar
• 3r Classificat – Pol Font, del GEN Roses
Moltes gràcies a tots els participants, entrenadors, famílies i clubs per la seva participació i implicació en aquest bonic esdeveniment de final d’estiu.

Classificació dia 3 i finals

Més competicions nàutiques a Roses durant aquest mes de setembre

El campionat Open Bic d’Espanya va cloure ahir, però va significar el tret de sortida dels esdeveniments nàutics que organitzarà el GEN Roses durant el mes de setembre i octubre.

El proper cap de setmana se celebrarà el campionat Interclubs de creuers i continuarà al següent amb la Mediterranean Masters Week, competició de Vela lleugera creada pel propi GEN Roses.