Gran Parc Infantil de Nadal el que va inaugurar ahir Roses per aquestes festes nadalenques

PIN de Nadal a Roses

Un munt de jocs i activitats al PIN de Nadal de Roses pel gaudi de la mainada

El Parc Infantil de Nadal de Roses, inaugurat ahir, 23 de desembre, obrirà tots els dies, excepte el 25 i 26 desembre i 1 de gener, de 16 a 19 hores

PIN de Nadal a Roses
Un munt de jocs i activitats al PIN de Nadal de Roses pel gaudi de la mainada

Ahir, 23 de desembre es va inaugurar a la Sala Polivalent del Pavelló Municipal d’Esports el Parc Infantil de Nadal de Roses. Un PIN “amb el que volem que la mainada de Roses s’ho passi bé durant aquestes festes amb les diferents activitats que hi ha, com inflables, tallers, jocs didàctics o espectacles que es faran”, ha explicat el regidor Juan M. Fernández.
El PIN de Nadal estarà obert tots el dies durant les festes de 4 a 7 de la tarda, excepte el 25 i 26 de desembre i l’1 de gener.

Un munt de jocs per a nens i nenes de 0 a 12 anys, i també pels pares i mares

En primer lloc, només entrar hi ha jocs per la mainada, de 0 a 6 anys, que són inflables boters, que els nens poden botar sense cap perill de cap tipus. Tot seguit hi ha tres parcel·les, on hi ha un supermercat, la cuina d’una casa i en la tercera un jardí, totes tres amb els seus estris i eines.
Seguidament estan els jocs gegants, per a totes les edats, pensats per a que els pares i mares puguin interactuar amb els seus fills, jocs que tenen la característica que són totalment artesans, tots fets a mà-
I més endavant es trobem jocs per a mainada de 6 a 12 anys. Així hi ha un futbolí, on els jugadors són els propis nens, després estan els inflables que recorden a l’antic programa de TV “Humor amarillo”, un és el tronc que roda i on s’ha d’aguantar l’equilibri, un segon és l’escalada infernal i seguidament està la “pista americana”, un circuit on els nens i nenes han d’escalar, passar per uns túnels i uns cilindres que s’han d’esquivar, tot plegat té una llargada de 15 metres.

Avui, 24 de desembre, actuació d’un pallasso que farà globusflexia, figures amb globos

El PIN de Nadal de Roses també té un escenari on se celebraran tres actuacions al llarg del Nadal de 6 a 7 de la tarda i, per avui, 24 de desembre, i excepcionalment a les 17 hores hi actuarà un pallasso que farà figures amb globus per als nens i nenes assistents amb la tècnica de la globusflexia.

També hi ha en aquest Parc Infantil de Nadal un estand de maquillatge on una noia pinta la cara amb un pinzell, i al costat es fan cada dia dos tallers de manualitats diferents.

I les noves tecnologies no es deixen de banda, ja que hi ha una PlayStation 4 amb el joc més demandat per la mainada, el FIFA 2017. I al costat hi són els llits elàstics, en el que els monitors adverteixen que només pot saltar una persona per llit. Mesura per salvaguardar la integritat física dels nens i nenes.