Suquet de peix de Rose

Gran primera nit de concerts a Barraques amb Somboits i Hotel Cochambre

Festa Major de Roses 2023
Els Somboits van finalitzar el concert amb un foto amb el públic de fons

Les Barraques de la Festa Major de Roses es va omplir en la seva primera de concerts

Somboits va tornar a pasar ahir per l’escenari de les Barraques de la Festa Major de Roses després d’haver-ho l’any 2016. I ho va fer amb moltes cares noves, ja que dels 8 integrants que hi eren llavors només queden dos, el saxofonista Pau Torras i el batería Arnau Grau.

I entre les novetats destaquen les cantants, la Marta Rodeja  i la Laura Nolas, ja que no és molt habitual, per no dir gens que les cantants d’un grup musical, les quals van estar acompanyades a l’escenari per en Joan Gañan al Baix, Guillem Deu a la guitarra i Aniol Masdeu a la trompeta, a més dels dos “veterans” Pau i Arnau.

I Somboits, originaris de la capital de l’Alt Empordà van inaugurar els concerts de les Barraques de la Festa Major de Roses oferint un directe molt fresc i festiu composat de versions d’artistes molt variats, tant de casa nostra com internacionals, amb les quals van fer ballar de valent al respectable.

Dues hores de concert van oferir els Somboits per donar pas als Hotel Cochambre, uns clàssics de Roses, ja que han tocat diverses vegades durant el Carnaval de Roses i també a les pròpies Barraques.

L’Hotel Cochambre és una aposta segura en qualsevol concert de Festa Major

I els Cochambre, que es van presentar, malauradament, sense el seu cantant, en Benito Anglada, a causa d’una malaltia, no van decebre als seus fidels, ja que Diego Marín al teclat i substituint a en Benito a la veu, Charlie Cuevas al baix, Dani Navarro a la bateria i Miguel Pino a la guitarra, van oferir una actuació amb molta vibració i molta alegria per esdevenir un autèntic concert de Festa Major, que es va allargar fins tocades les 3 de la matinada.
Els Hotels Cochambre són una aposta segura en qualsevol festa, i com va quedar demostrat ahir, l’aposta que va fer Roses en comptar de nou amb ells per actuar en aquesta ocasió a Barraques es va ser molt ben encertada.