Cinema a la Fresca

Gran teràpia col·lectiva la que van viure els assistents al Teatre de Roses a càrrec de Buhos

Festa Major de Roses
Els Buhos en plena actuació al Teatre Municipal de Roses

Els Buhos van presentar a Roses el seu espectacle Teràpia col·lectiva pensat per a teatres

Buhos, un dels grans grups d’èxit del panorama musical del país, en veure que concerts de gran format estaven pràcticament “prohibits” a causa de la pandèmia es van reinventar i crear aquesta l’obra musico teatral Teràpia co·lectiva, perquè com va dir el cantant Guillem Solé, “havíem d’anar al Vinya Rock, al Festardor, al Festivern… per tant, visca la gent que ha vingut a veure’ns aquí al Teatre de Roses”.
I és que Teràpia col·lectiva és un espectacle musical pensat per a teatres. I quan es parla de música i teatre, no es pot deixar de banda, al genial Albert Pla, que és qui dirigeix tot el ‘cotarro’.

Solé, el guitarra Jaume Nin, el bateria Joan Blázquez, Pep Vila-Abadal als teclats, el saxo Josep Contreras, “Puça”, el trompeta Klaus Stroink i Rai Benet al baix van oferir 1 hora i 40 minuts, per delectar al respectable amb la seva música, però amb uns bons polsims de sàtira social y política (s’havia de notar la mà de Pla en la direcció…).

En una entrevista, Guillem Solé va afirmar fa un parell de mesos en clau de pandèmia que “érem feliços i pensàvem que érem infeliços”, i que “cal valorar el que es té, perquè pot passar una cosa inesperada que t’ho arrabassi”.

Per tant, espectacles com el que van oferir els Buhos aquest passat dissabte s’han de valorar, i molt!… I de ben segur que els assistents que van omplir el Teatre de Roses (amb el límit d’aforament establert) ho van fer.