Gran trobada surfera només per a dones

Sweet Aloha

Es tracta de la Sweet Aloha, concentració exclusiva de dones al voltant del surf que enguany arriba a la seva 4ª edició

Més de 200 dones de diferents edats es donaran cita, els propers 14 i 15 de setembre, a la platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador, tot just on hi és el càmping La Ballena Alegre.

I ho faran per participar a la 4ª edició de la Sweet Aloha que acollirà el Càmping Bungalow Parc & Spa La Ballena Alegre.

Un esdeveniment anual on aficionades, principiants o expertes al windsurf, kitesurf, paddle surf, fitness, dansa i SUP Yoga comparteixen vent, platja, onades, música en viu i moltes sorpreses en un ambient informal i ple de diversió. A cada edició demostren que aquestes modalitats són més que un esport, són una filosofia de vida que afavoreix de forma harmònica i equilibrada el cos i ment.

La Sweet Aloha va néixer com la primera concentració exclusiva de noies que se celebra a les nostres costes. L’esperit d’aquesta concentració és la de dones actives, que saben gaudir dels moments de llibertat i felicitat, perquè els hi agraden els esports nàutics, el mar, la naturalesa i una vida sana. Així doncs, les “sweetriders” són dones que els hi agraden els reptes, busquen aventura i afirmar la seva feminitat a la pràctica esportiva.

Com cada edició, es contarà amb el millor material i les millors escoles per practicar amb seguretat els diferents esports. No només gaudiran del mar i la platja amb les sortides del sol en paddle surf, sinó que també ballaran al ritme de les danses polinèsies i del zumba, practicaran running, experimentaran un bateig de submarinisme, es pujaran a sobre d’un longboard per practicar skate i molt més, fent noves amistats i vivint noves experìències, sempre també respectuoses amb el medi ambient.

La Sweet Aloha es converteix així en l’esdeveniment femení, que posarà el colofó d’aquest estiu 2019.

Per fer la reserva i poder participar només cal clicar AQUÍ.