Els grans segueixen l’exemple dels petits i el Platja Roses sènior es proclama campió de Catalunya

Platja de Roses d’Esport i Lleure

Els jugadors del Platja Roses celebrant el títol de campions

El Platja Roses va conquerir el títol en imposar-se al Torredembarra per 5 gols a 4 en una intensa i emocionant final

Platja de Roses d’Esport i Lleure
Els jugadors del Platja Roses celebrant el títol de campions

Roses té una de les badies més boniques del món, potser la posta de sol més espectacular de tot el litoral català, i des d’ahir el millor equip de futbol platja del país, ja que els 12 jugadors que integren el Platja Roses i van viatjar fins a Vilanova i la Geltrú per disputar la Copa Catalunya, David Pedro Bermúdez, Gerard Blanco, Raúl Blanco, Miguel Fuentes, Xavi Fages, Alfredo Labrador, Joan Parés, Marc Vélez, Dani Haro, Jordi Taulera, Carlos Muñoz i Joel Barreña,  dirigits des de la banda per Napo Cayuela, van tornar cap a Roses com a campions.

El Platja Roses va superar per 10 a 1 al Bonaire, 3 a 2 al Vilanova i 8 a 2 al Cabanes, el segon equip de l’Alt Empordà que va disputar el campionat, per plantar-se en  la gran final que els enfrontaria al Torredembarra.

Una final del Campionat de Catalunya de futbol platja de la categoria Sènior, que va retransmetre en directe el canal Esport3  de TV3, i que va ser disputada per tots dos equips amb molt intensitat i amb un ritme de joc molt alt, oferint un gran espectacle futbolístic a la sorra de la platja de Vilanova.

Espectacle de gols que va començar al minut 1,  quan Alfredo Labrador va inaugurar el marcador, per tot seguit Raúl Blanco fer el segon i augmentar l’avantatge en el marcador.
Però, pràcticament en la següent jugada el Torredembarra retallava distàncies gràcies al gol fet Roger Roy. 3 minuts de joc disputats, 3 gols. El que dèiem, una final intensa amb un ritme frenètic de joc, ja que tots conjunts van sortir a per totes des del xiulet inicial.

Al minut 16, el rosinc Joel Barreña, aprofitant dos rebots consecutius del porter va fer pujar el 3-1. Instants es va fer un canvi a la porteria del Torredembarra, tornant a entrar  Eliott Mounoud, el qual tornava a retallar distàncies en el minut 19. I un minut després, al 20, Dani Haro, ampliava el resultat marcant en un servei de córner. I quan encara, i com aquell que diu, els rosincs estaven celebrant el gol, Tomàs Anguita en el servei de centre i des del mig camp marcava un gran gol per l’escaire per fer pujar el 4-3.

I el que buscava el Torredembarra durant tota la final, igualar el matx, el va aconseguir el propi Anguita al minut 28 en fer el 4-4.

Però Alfredo Labrador, l’encarregat d’inaugurar el marcador, també va ser el que el va tancar al minut 34 per establir el 5-4 definitiu que proclamava campió de Catalunya en la categoria Sènior, al Platja Roses, seguint l’exemple del que va aconseguir l’equip Cadet de l’equip, ara fa una setmana, deixant palès que en l’esport de futbol platja hi ha present, però també futur.