‘Gru2 El meu dolent preferit’, la proposta d’aquest dijous al Cine Ciutadella de Roses

El divertit curtmetratge Rsnack Attack precedirà la pel·lícula ‘Gru2 El meu dolent preferit’

Cine CiutadellaCine Ciutadella oferirà el proper dijous, 24 de juliol, la projecció del film infantil ‘Gru El meu dolent preferit’, una comèdia d’animació magistral amb uns efectes visuals enèrgics que ens explica que els dolents també poden salvar el món. La pel·lícula s’oferirà doblada en català.

Gru ha deixat de banda la seva vida plena de malifetes i ara inverteix el seu temps criant a Margo, Edith i Agnes. Però, quan comença a adaptar-se a aquest nou rol d’home de família, una organització mundial ultrasecreta que lluita contra el mal el reclama. Amb Lucy Wilde, la seva nova companya d’aventures, haurà de descobrir el responsable d’un espectacular i malèvol pla i portar-lo davant de la justícia.

Cine Ciutadella segueix així apostant per una programació variada i de qualitat amb títols pensats per a tots els públics, pel·lícules que han tingut gran acollida entre els espectadors i que a la vegada són mostres de gran qualitat cinematogràfica. Enguany, incorpora també la projecció de curtmetratges, apropant el públic a aquest interessant i poc conegut. En aquest ocasió, la peça seleccionada que precedirà la pel·lícula, serà Rsnack Attack, un magnífic i divertit curtmetratge americà que trenca tots els clixés.

L’inici de la sessió tindrà lloc a les 22 hores, tot i que l’obertura de portes es realitzarà a les 21.30 h. Es permet l’entrada de menjar i begudes al recinte. Com cada any, es posa a disposició dels espectadors el servei de lloguer de gandules, a 2 € la unitat. El preu de l’entrada és de 5 euros pels adults i de 3 € pels nens.
La compra d’entrades es pot realitzar al mateix recinte o per internet a través del portal ATRAPALO.

La programació de Cine Ciutadella prosseguirà el proper dijous 31 d’agost amb el film ‘Django Desencadenado’, de Quentin Tarantino, i el dijous 7 d’agost, amb ‘Tres Bodas de Más’, de Javier Ruiz Caldera.

Consulteu la programació completa de Cine Ciutadella en el següent enllaç: Programació Cine Ciutadella