Roses Cultura

El grup Abba del Carnaval de Roses es ven el seu piano

Carnaval de Roses 2018
Aquest és el piano que ha posat a la venda el grup Abba del Carnaval de Roses

Un piano que només ha estat utilitzat en 3 concerts, “està nou, i el deixem amb un preu immillorable, 1.500 euros”, han dit els cantants d’Abba

Carnaval de Roses 2018
Aquest és el piano que ha posat a la venda el grup Abba del Carnaval de Roses

“Ens el treuen de les mans, hi ha molts de músics arreu d’Europa que ens ho volen comprar, però volem que el piano es quedi a Roses, perquè la gent és meravellosa”, ha afirmatF.F., el mànager del grup Abba.

I és que els cantants del grup suec que han actuat al Carnaval de Roses amunt de la carrossa de la colla The Efe-Efe, han posat a la venda el piano amb el que s’acompanyaven en totes els concerts, que de fet només han estat tres. El de divendres, el de dissabte i el d’ahir diumenge.

I ho han posat a la venda en la plataforma Wallapop, “i clar, hem tingut moltes ofertes de compra”, ha ditel doble Efe, assegurant que “el piano és de marca perquè porta una enganxina de Yamaha”.

I el motiu de la venda és perquè en Pere, que ha estat el pianista contractat pels concerts de Roses, “no ha estat capaç d’afinar-lo, tot i que acabat amb els dits adolorits, i en lloc de canviar al pianista perquè ens hem fet amics, hem decidit vendre el piano”, ha explicat el mànager d’Abba.

Pels interessats en comprar un piano assenyalar que l’han posat a la venda “per 1.500 euros, tot i que des de Suècia, el nostre país d’origen, ens han ofert 4.000, però repeteixo, els cantants volen que es quedi a Roses i per això fem aquesta oferta immillorable”, ha tornat a reiterar F.F.