El Grup de Teatre de Roses interpretarà per primer cop a Shakespeare

Somni d'una nit d'estiu

Tres funcions farà el Grup de Teatre de Roses aquest cap de setmana amb una versió lliure del “Somni d’una nit d’estiu”, de Shakespeare

Somni d'una nit d'estiuEl Grup de Teatre de Roses, GTR, també s’ha volgut afegir a la celebració del quart centenari de la mort de William Shakespeare i per aquest motiu representarà l’obra “Somni d’una nit d’estiu” al Teatre Municipal.

Curiosament mai a la seva història el Grup de Teatre de Roses s’havia representant a l’autor anglès, i el primer cop que ho faran serà en una triple funció, ja que està previst interpretar “Somni d’una nit d’estiu” avui divendres i demà dissabte a les 21:30 hores i el diumenge a les 7 de la tarda.

I el que interpretarà l’equip d’actors del GTR serà una representació lliure d’aquesta comèdia romàntica creada per Shakespeare l’any 1.595, i que “potser sigui la més mediterrània de les seves peces”, ha considerat el director Ignasi Tomàs.

“Midsummer Night’s Dream”, en el seu títol original té lloc en un bosc màgic, al qual fuig una noia perquè no vol casar-se amb el promès que li ha triat el seu pare. A partir d’aquí es donen un seguit de situacions on les fades que habiten el bosc en són les protagonistes, i és on fa palès que l’obra explota el tema del somni i la realitat.

El preu de l’entrada és de 12 euros. La venda i reserva de localitats es pot fer avui a les taquilles del Teatre de 12 a 14 hores, així com una hora abans de l’inici de l’obra.