Guerau Carrion creua primer la línia de meta de la 2ª etapa de la Transpyr

Transpyr Coast to Coast 2018

Els quatre components del Club Ciclista Roses a la meta de la Seu d'Urgell en el moment que va arribar Juan M. Fernández

Els quatre ciclistes de Roses van arribar en plenitud a La Seu d’Urgell, final de la 2ª etapa de la Transpyr

Transpyr Coast to Coast 2018
Els quatre components del Club Ciclista Roses a la meta de La Seu d’Urgell en el moment que va arribar Juan M. Fernández

Són quatre, són del Club Ciclista Roses i s’ho estan passant molt bé disputant la Transpyr. Tant és així, que el rosinc i Policial Local de La Jonquera, Jano Martínez, el Policia Local de Roses, ‘Ani’ Díaz, i Guerau Carrion afirmen que “ens aturem, ens fem fotos, i continuem la marxa en grupet, ja que hem fet pinya amb la majoria del participants de la Transpyr Backroads -bicicleta de carretera- en coincidir en que aquesta modalitat està una mica menyspreada respecte a la de BTT”.

L’altre component del  Club Ciclista Roses, el regidor d’Esports de Roses, Juan M. Fernández, també està gaudint de la prova, però la fa a la seva marxa, gaudint del paisatge i de les amistats, ja que “al Coll del Pradell -considerat un dels ports més durs de Catalunya amb rampes de fins al 20% de desnivell- m’he trobat a en Miguel Lozano, soci del Club Ciclista Roses, i m’ha estat acompanyant una bona estona, ha estat l’alegria de l’etapa”.

I gaudint de la jornada de ciclisme han arribat els tres primers a La Seu d’Urgell, final de la segona etapa, sobre les 15:30 hores. Ho ha fet en un grupet, del qual en Guerau Carrion ha estat el primer que ha creuat la línia d’arribada, “ho he fet jo com podia haver entrar primer a meta qualsevol dels que anàvem en el grup”, va confessar Carrion.

I hores més tard va arribar a la Seu d’Urgell Juan Manuel Martínez, en Ferdy, ja que “jo vaig amb el meu ritme”, va dir. Però, no només per això va arribar més tard, sinó perquè a banda d’estar una estona amb en Miguel Lozano, es va aturar ajudar a una noia participant que va patir una forta caiguda, per la qual es va haver de retirar. “M’he aturat, l’he curada i l’he dit que tenia el que després l’han diagnosticat a l’hospital, una fissura a la clavícula”. Quan Fernández ha arribat a meta l’esperava la noia, la qual “m’ha donat una abraçada per donar-me les gràcies per haver-la ajudat”.

Tots quatre es troben, segons van confessar, “bé físicament, i l’etapa de demà -per avui- és més curta, tot i que no deixa de tenir el mateix desnivell positiu que la segona etapa, uns 3.000 metres, però el que més ens preocupa es trobar-nos pluja i ja ens ha dit que és possible que durant l’etapa tinguem pluja”, va afirmar Díaz.

És a dir, que avui s’ho tornaran a passar igual de bé que ahir. Si la climatologia els respecta.