‘Guia Shopping’, nova iniciativa de l’Associació de Comerciants de Roses per a la seva promoció

Llei d'horaris comercials

Reparteixen 5.000 exemplars de la nova guia de comerços de Roses, ‘Guia Shopping’

Roses ComerçL’Associació de Comerciants de Roses ha distribuït aquest mes de juliol 5.000 exemplars de la Guia Shopping, una eina destinada a promocionar el comerç del municipi.
La nova guia, de la mida d’un telèfon mòbil, ofereix la relació dels establiments adherits a Roses Comerç ordenats per tipologies. La fitxa de cada establiment inclou informació sobre la seva situació, telèfon i pàgina web, a més d’una fotografia de la façana.
Roses ComerçL’obejctiu és facilitar, sobretot als turistes, la recerca de l’establiment comercial que necessitin i oferir-los tota la informació bàsica i de primera mà en un fulletó de butxaca. Les guies s’han repartit per mitjà dels establiments associats, de l’oficina de turisme de Roses, els hotels del municipi, el punt d’informació de turisme i dels punts que s’habiliten per a la rebuda dels turistes que visiten Roses a bord dels creuers.

L’Associació de Comerciants de Roses té previst, encara sense data per determinar, la publicació d’una guia gastronòmica, una de serveis i una d’activitats.