Guies per a la reducció del contagi pel coronavirus en el sector turístic

Guies per a la reducció del contagi pel coronavirus

Mesures per a la reducció del contagi pel coronavirus SARS-COV-2

La Secretaria d’Estat de Turisme, en coordinació amb el Ministeri de Sanitat, ha elaborat les guies d’especificacions per a la reducció del contagi per coronavirus SARS-COV-2, amb mesures de servei, neteja i desinfecció, manteniment i gestió del risc per als diferents subsectors del sector turístic (albergs, allotjaments rurals, càmpings, guies turístics, hotels, museus, restaurants, agències de viatges, oficines d’informació turística, turisme actiu i eco turisme…).

En la seva elaboració han participat les Comunitats Autònomes, Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), els agents socials, les associacions de cada subsector, experts participants en els grups de treball i l’Associació Espanyola de Serveis de Prevenció Laboral (AESPLA), coordinats per l’Institut de Qualitat Turística, entitat a la qual la Secretaria d’Estat de Turisme ha encomanat aquesta labor.

Guies: