Fira de la Rosa de Roses

Guillem Cusí, repeteix com a cap de llista a Llançà amb Esquerra Republicana

Eleccions municipals 2023
Guillem Cusí acompanyat de Dolors Bassa i Neus Ferré durant la seva presentació com a candidat d'ERC Llançà

En el seu acte de presentació com a candidat, Guillem Cusí, que va reivindicar la necessitat de treballar des de la responsabilitat per activar Llançà, va estar acompanyat de l’exconsellera Dolors Bassa i la número dos de la llista, Neus Ferré 

L’actual portaveu d’Esquerra Republicana de Llançà, Guillem Cusí, es va presentar oficialment ahir com a candidat per les properes eleccions municipals del mes de maig. Acompanyat de l’exconsellera Dolors Bassa i de la número dos de la llista, Neus Ferré, Cusí va expressar la seva voluntat de seguir encapçalant el projecte republicà a Llançà.

Durant el seu discurs de presentació, el candidat ha assegurat que “en els darrers sis anys hi ha hagut quatre alcaldes. Des d’Esquerra Republicana volem treballar per donar estabilitat i tirar endavant una bona gestió des de la responsabilitat que ens caracteritza”, afegint que “Llançà està degradat en molts àmbits, necessitem un pla d’inversions i una bona gestió per a la millora del municipi”

L’actual portaveu i candidat va exposar que “el 28 de maig necessitem una Esquerra Republicana més forta que mai i, per això, treballarem des de l’empatia i amb les portes dels despatxos obertes per escoltar, entendre i actuar. Volem recuperar l’alcaldia per activar Llançà”

Cusí va reivindicat l’equip que l’acompanyarà, assegurant que “hi tornem amb un gran equip, renovat i amb ganes. Venim a prendre decisions valentes i volem donar a Llançà l’impuls que necessita. Marquem un nou rumb amb vocació de consens i som aquells que treballem a peu de carrer”.

Guillem Cusí (1985) és actualment regidor i portaveu del grup municipal d’ERC-AM a l’Ajuntament de Llançà. També és conseller comarcal al Consell Comarcal de l’Alt Empordà i portaveu adjunt del grup d’ERC. Del 2015 al 2017 va ser l’alcalde de Llançà. Té un grau en Seguretat Social i Dret Laboral i ha treballat com a assessor d’empreses i relacions externes i actualment és director d’una oficina de RRHH. Des de sempre ha estat vinculat a l’associacionisme cultural i esportiu i ha format part de diferents entitats del municipi com el C.E Llançà o l’agrupació Sardanista.