Gym BOX, el nou espai d’entrenament a l’aire lliure de la Piscina Municipal de Roses

Piscina de Roses

Gym BOX, nova zona d'entrenament de la Piscina de Roses

El Gym BOX, que ha suposat una inversió d’uns 15.000 €, està ubicat a la zona exterior de la sala de fitness-musculació

Piscina de Roses
Gym BOX, nova zona d’entrenament de la Piscina de Roses

En l’any del seu desè aniversari, demà dilluns, està previst, en principi, que la Piscina de Roses obrirà al públic un nou espai d’entrenament, el Gym BOX. Una zona a l’aire lliure per a la pràctica esportiva que complementarà l’activitat de les sales, i ampliarà els serveis de què disposa la instal·lació municipal.

Es tracta en concret de una nova zona d’entrenament, ubicada a l’espai exterior de les sales de gimnàs i spinning, i que està format per una zona de pes lliure amb material específic i terra de cautxú, una gàbia i els seus accessoris per a l’entrenament funcional, i un espai ampli amb marcatges al terra per treballar desplaçaments, velocitat, agilitat, entre d’altres disciplines atlètiques.

Aquest nou espai, d’uns 200 m2, està destinat a desenvolupar activitats dirigides i, quan no sigui així, estarà a disposició deis abonats que tinguin la quota general, que podran usar-lo lliurement. S’accedeix des de la sala de fitness-musculació, per la qual cosa s’han adaptat les portes, per permetre aquest accés , i s’ha reforçat la il·luminació a fora.

Una nova zona d’entrenament que s’ofereix als usuaris perquè “la piscina vol ampliar els seus serveis i s’ha fet servir un terreny que estava desaprofitat per a que la gent, sobretot quan fa bon temps, i puguin fer gimnàstica a l’aire lliure”, ha afirmat el regidor d’Esports, Juan M. Fernández.

El Gym BOX esta estructurat en tres àrees:

  1. Una zona de pes lliure amb material  específic (barres , discos , kettlebells …) i terra de cautxú.
  2. Una gàbia Acero Sport i els seus accessoris (corda de trepa, dominades, fondos, plataforma de salt, anelles , monkey bars, Brazilian rope…) per a l’entrenament funcional.
  3. Un espai ampli amb marcatges al terra per treballar desplac;:aments, velocitat, agilitat…

Està previst que amb la programació d’activitats d’estiu, el Pack fitness incorpori el Cross Gym, una nova activitat dirigida adreçada a persones amb certa experiència esportiva, d’intensitat elevada i que té per objectiu entrenar totes les qualitats físiques com la força, la resistència, la velocitat, la flexibilitat o la coordinació, entre d’altres.

Una inversió de 15.000 euros aproximadament

La creació d’aquest Gym BOX ha suposat “entre habilitar la zona, posar nou paviment amb una part de cautxú, la pintura, una zona de drenatge i els aparells una inversió d’aproximadament uns 15.000 euros, dels quals s’han destinat uns 7.000 a la principal estructura de gimnàstica, i la resta a tasques de condicionament de la zona”, ha assenyalat Fernández.

Finalment, per tal de donar a conèixer el funcionament del Gym BOX, les seves possibilitats i les principals recomanacions, per exemple, s’ha preparat un taller teòric i pràctic, que anirà a càrrec de Jordi Rebollo.
De moment el taller i la disposició del Gym BOX és gratuïta per als abonats, tot i que cal inscripció prèvia a la recepció de la Piscina.

Per saber més sobre el Gym BOX i la seva normativa d’ús podeu clicar AQUÍ.