Ha mort un dels nens ofegats aquesta tarda a la platja de La Punta de Roses

Mor un dels dos nens ofegats a Roses

Els fets han passat aquesta tarda a la platja de La Punta de Roses

L’han traslladat aquesta tarda en helicòpter en estat crític a l’Hospital Trueta de Girona després d’ofegar-se a la platja de La Punta de Roses

Un dels dos nens, d’origen marroquí, ofegats aquesta tarda a la platja de La Punta de Roses ha mort a l’Hospital Trueta de Girona, on havia estat traslladat amb un helicòpter medicalitzat, ha mort aquesta nit.

El seu company, de 6 anys, continua ingressat en estat crític.

Els fets han passat al voltant de les 19 hores quan han estat trobats tots dos surant a l’aigua de la platja de La Punta on havien anar a passar la tarda juntament amb els seus pares i germans, tots veïns de Figueres.

Els equips mèdics tant del Trueta com del CAP de Roses han estat gairebé dues hores practicant-les maniobres de reanimació cardio pulmonar, i ha estat quan han aconseguit remuntar-los i estabilitzar les seves constants vitals quan s’ha decidit traslladar-los a l’Hospital Josep Trueta.
Segons informacions rebudes per ViladeRoses els nens tenien pols quan se’ls han emportat amb l’helicòpter, però el principal problema per a la seva salut és que havien estat molt de temps sense oxigen.